עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש אוזניות משולבות עם מיקרופון לשיחות בסקייפ. מבחינת איכות ,האוזניות עם המדונה שמוכרים בכל חנות ב 25 שקל מספיקות לי אבל זה פשוט לא נוח לי. אני רוצה אוזניות כפתור כמו שיש לי לסלולארי , מבחינתי אני יכול להשתמש באותם אוזניות במידה וקיים מפצל שיכול לחבר אותם למחשב (לא מצאתי כזה). האוזניות שמצאתי יקרות ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה. משהו יודע איפה אני יכול להשיג אוזניות כאלה בערך ב 50 שקל או שלא קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by michael28,

שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  4. הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KF,

איך העכבר הזה microsoft 4500 BlueTrack ? עלותו כמאה שקלים.. האם הוא מדוייק בהשוואה ללייזר ? היה לי deathadder שנשבר והלך לעולמו,השאלה אם אתאכזב מהנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

7. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yossiab,

שלום, אני בחור חדש כאן בפורום, עד עכשיו קראתי ואני רוצה להגיד לכם שאתם עושים עבודה נפלאה! רציתי להתייעץ במשהו, אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב הנייח שלי, לא כזה אכפת לי מכפתורי אינטרנט ותוספות לגיימינג, פשוט 2 כפתורים וגלגלת. אבל כן עכבר של Logitech שהם בעל איכות טובה. מחיפושים שעשיתי ברשת, הכי זולים שמצאתי הם (כולם עולים 70 שקל): Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5398 Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5409 Logitech M195 - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775515 האם אלו (או אחד מהם) אכן עכברים טובים לשימוש ביתי, יומיומי פשוט? האם יש למישהו המלצות אחרות? כאילו מה באמת ההבדל בין עכבר אלחוטי של Logitech ב- 70 שקל לעומת כזה שעולה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shaolin,

שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  11. על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, רכשתי את האוזניות corsair hs1 לאחר שקראתי הרבה ביקורות ומידע עליהן. בהחלט אוזניות טובות,נוחות ומוזיקה נשמעת פשוט כמו גן עדן באוזניות האלה. עכשיו לשאלתי, אני שחקן FPS,ואחד הדברים הכי חשובים לי זה לשמוע צעדים של אויב,שאני אשמע אותם ברור. התקנתי כבר את הדרייבר שבא עם האוזניות ורציתי לדעת איזה הגדרות הכי טוב להשים למשחקים. איזה system input הכי טוב (7.1 ?) ואיזה DSP הכי טוב . תודה ושבת שלום .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  14. אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שבוע טוב! אני מעוניין לרכוש את אחת המקלדות האלו : Thermaltake eSports Challenger PRO או CYBORG V.7 KEYBOARD רציתי להתייעץ אתכם מי מהמקלדות טובה יותר ? ממה שבדקתי הם די דומות בתכונות שלהם מבחינת בחירת צבעים למקשים החיוניים למשחקים. ולכן אני בדילמה מי מהם טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by SLI/CF,

שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by bananabom,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  21. אייבורי פרסמו היום בעמוד הפייסבוק שלהם מבצע - Razer BlackWidow Ultimate ב-390 ש"ח כולל חריטה בעברית: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8040

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי מקלדת מכנית חדשה (Filco majestouch-2, brown, לייאוט UK), רציתי לשאול על מקומות אמינים וטובים לחריטת עברית. וכמו כן על האפשרות להוספת או-רינגים (Dampeners) למקשים, האם מישהו התנסה? תודה!

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ASDAS,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Linga,

היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by Noririco,

אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים