עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Lambari,

שלום לחברי הפורום מחפש לקנות רמוקלים איכותיים למחשב שלא לצרכי מוזיקה. בעיקר לזום, ישיבות, הרצאות וכדומה. קניתי משהו פשוט ב 100 של לוגיקט ופשוט זרקתי לפח.. צליל בסי ומונוטוני.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש למישהו המלצה על התקן חיצוני שמתחבר ל USB שמאפשר המרת וידאו אנלוגי לפורמט דיגיטלי שפועל על חלונות 10 ? אני רוצה לחבר VCR עם יציאות RCA אל התקן כזה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by amirka,

שלום, אני רוצה לקנות טונר תואם למדפסת שלי (brother, אבל זה לא משנה לשאלה). בחיפוש ברשת אני רואה שישנו הפרש עצום במחיר, חלק מהחנויות מוכרות טונר ב50 שקלים בערך בעוד אחרות בכ-150 שקלים. מדוע יש כזה הבדל והאם הטונרים הזולים באמת לא טובים? תודה רבה

4. שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.

5. Started by haim_egm,

החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל.... חשבתי על אל-פסק זול (עד 500 ש"ח) וראיתי כמה. מה שאני צריך הוא גיבוי למספר דקות (5-10) למחשב+מסך של כ 400 וואט. ראיתי אל פסק עם תצוגה (ROSTEC 1200D) שהנתונים שלו טובים (יותר מדי?) ורציתי לשאול כמה שאלות. -הבנתי כי כל האל פסק היום מחוברים כל הזמן לחשמל (ממירים את מתח הכניסה לזרם ישר לטעינת המצברים ואז שוב למתח חלופין ליציאה), מה הצריכת הספק שלהם? (לא מצאתי בשום אתר) -מה הצפי לאורך חיי הסוללות שכל הזמן מחוברות? -האם בזמן צריכה רגילה (כ 200 וואט) מופעל המאוורר באל פסק? כמה רועש זה? -למה צריך תצוגה? -הם מוכרים "מפצל חשמל לאל פסק out 2", האם הכוונה למפצל רגיל עם כבל הזנה של מסכים של פעם? -מישהו שמע על ה…

6. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה

7. יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)

8. היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  9. אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by wooper,

ששולחים לי פקסים לבית אני צריך לאשר במדפסת בשביל לקבל אותם האם יש דרך שלמשל המדפסת תשמור את הפקס בזכרון ובכך אני אהיה פטור מלהיות ליד המדפסת ששולחים לי פקס? המדפסת והקו טלפון על אותו קו

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shtrum,

אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by jacob300,

מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by daniel123,

שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ColorPencils,

טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!

19. Started by lihayr,

שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by BeBest,

אני מתלבט בין 2 מדפסות לייזר. HP P1102 (הבנתי שהיא תומכת ברשת אלחוטית?) לבין Samsung ML-1660/1670 מבחינת המחיר הן די זהות עם יתרון לסמסונג. מבחינת טיונר גם.. אז מה עדיף? אני לא מדפיס הרבה (גג 100 דפים בשנה) נמאס לי ממדפסות הזרקת דיו שגוזלות את הדיו בכל פעם שמפעילים אותן רק בשביל שלא יתייבש. מחפש מדפסת אמינה, שתעשה את העבודה בלי יותר מידי התעסקויות עם העדפה לאפשרות הדפסה מהרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zvi0005,

שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zzer,

שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by A.Z.P,

היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים