עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ym92,

שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. תודה לעונים.

3. Started by generalA,

מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Fighter,

יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yamamoto,

נכנסתי לזאפ וקיבלתי סחרחורת בקיצור צריך עזרה מאנשים שמבינים לשימוש סטודנט כמה דפים ביום עד 300 ש"ח

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kinggil,

שלום! ראיתי את זה EPSON C45 ב 260 ש'ח אבל שקראתי את מה שאנשים רשמו ב ZAP כבר לא ממש התלהבתי. בבקשה לעזור.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by asaf999,

שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by yaarix,

שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

12. Started by Ara,

היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …

13. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by roes,

אני רוצה לקנות מחשב חדש . בחרתי את המפרט שיהיה בו ואני רוצה לדעת איך המארז הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2074&catcode=91&AdCat=&parentid 1. טוב / לא טוב = למה? חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת כי אני לא יקנה מארז יפה אבל חרא ב 400 שקל... 2. הוא מגיע אם ספק כוח? אם כן אז כמה וואט? מה שבטוח שהוא מארז יפה... יש אותו בצבע שחור, כסוף וכחול = אני רוצה את השחור!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by edbd,

אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by sabi10,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by iakovl,

רצוי מאוד שיהיה מפאנדה (קונה משם)

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by tomz,

אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by Itamarro,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 612.00 ¤ 1 612 ¤ 6 8781 EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card 1085.00 ¤ 1 1085 ¤ 4723 ¤ (www.logicpc.co.il) זה כנראה המחשב שאני קונה, עכשיו השאלה היא לגבי המארז: כמה סלוטים של מאוררים יש במארז (והא…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.