ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...
-
שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המארז שלעיל ויש לי כמה שאלות : (למי שקנה גם מארז כזה) 1. מהספק שלו יוצא כבל המכיל 2 חוטים בלבד של שחור ולבן משיהו יודע למה זה מיועד? 2. מדוע אין רמקול פנימי או שגנבו לי אותו? 3. האם בכוונה יש מקום למאוור קדמי אבל לא שמו אותו (מאוור אחורי יש)? תודה, למי שקנה מארז כזה אני מניח שידע את התשובות...
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מישהו שמציעי לי ספק של CODEGEN. איך הספקים שלהם? דרך אגב הספק הוא 350W
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ואיך הוא בכללי איכותי?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עוד משהו כמו חודשיים אני קונה מחשב חדש עם מעבד E2400 כניראה. ויש סיכוי טוב שיהיה לי מערך SLI שאני ישתרג בעתיד אחרי קניית המחשב אז אני מיתלבט בין שתי ספקים חזקים , שתיהם תומכים בSLI אבל אני ילא יודע מה ההבדלים בחוזק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=3eb88bda1d8fbcad6007274fd2d6b8f8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 ואם יש משהו יותר טוב עד 700 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-