עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by weinman,

מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by GHOST,

אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by tomer2004,

אני מתלבט בין שני המארזים האלו - 1) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) + אני מוסיף לו ספק 450 W בלא הרבה כסף http://www.pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm 2)Simbadda Q5 LCD Front USB 520W Case http://www.pch.co.il/docs/pd1893354460.htm -איזה יותר טוב ועדיף ? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  4. שמתי לב שההרדדיסק מחובר ל ide כחול האם יש לזה משמעות או שזה אותו כבל כמו האדום תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by DrowNz,

Hey guys I wanted to ask about this case, is he good? is he`s psu is quality and will handle my new coming pc without any problem?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by PeaS,

מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

כי לכל אתרי החומרה כבר יש אותו......

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Shmoolik,

אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by csohad,

שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by demultiplexer,

אני משדרג את המחשב שלי פנטיום 2 300 למחשב הבא xp1500 asus a7v133c זיכרון יש לי מהמחשב הישן וכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר האם זה שדרוג טוב ? אני מחפש משהוא זול וטוב ולוח ל sdram pc133 כי יש לי הרבה מהמחשב הישן. הלוח הזה הבנתי שהוא אחלה והמעבד הוא אקס פי חדש אבל הכי זול מביניהם כי גם ככה המעבד הוא אף פעם לא הצואר בקבוק במשחקים אלא הכרטיס מסך.אני מדבר על מערכות חדשות יחסית.בכל אופן האם זהו שדרוג טוב ? האם הוא יחזיק לי למספיק זמן ללא שדרוג בזמן הקרוב חוץ מכרטיס מסך ? ואיזה כרטיס מסך יספיק לי להרבה זמן ללא לשדרג השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים אינטרנט ואופיס וכמה תוכנות ללימודים. מה על לוחות מבוססי nforce ?? מה דעתכם <?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by toto,

אני קונה מחשב חדש ב-4 במרץ אני מיתפלל שמישהו יעזור לי!!! [המחשב צריך ליהיות amd xp]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by Haflo,

השנאי של הסורק שלי כפי הנראה נשרף ויש לי גם מחשב נייד שאני זקוק לשנאי בשבילו, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות שנאים? (בעלי מתח ואמפר שונים)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FiRe N IcE,

ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by eyal,

אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4

17. Started by The Terminator,

יש כאן מישהו שיודע/קרא/מה שזה לא יהיה? השאלה שאני רוצה לשאול זה זה : יש לי ג'י פורס 2 GTS ואני רוצה לדעת אם ההבדל בין ג'י פורס 2 שלי לבין ג'י פורס 3 (נגיד TI200) גדול? אני מתכוון מבחינת הביצועים... אני שואל את זה כי יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים, יש לו כרטיס מסך RIVA TNT 1 ככה שהוא רוצה לקנות כרטיס חדש, יש לו 3000 בתקציב , אז מה עדיף לו לקנות, ג'י פורס 2 כמו שלי או את הג'י פורס 3 TI200??? [glow=green, 2, 300]סליחה על הניסוח הלא טוב[/glow]

18. Started by Haflo,

יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by elgard,

ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by FiRe N IcE,

יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by scorpion,

אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  25. IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים