ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הי חברים. רציתי גם לשאול באותו נושא , האם צריך שהמקלדת והעכבר יהיו בקו ישר אל הבסיס שלהם ע"מ שזה יעבוד או שזה לא חובה. אני אסביר : במידה וארצה לחבר את המחשב שלי שנמצא כ-5 מטר ימינה מהטלויזיה , האם אוכל לשבת כ-4 מטר מול הטלויזיה ועדיין להשתמש במקלדת והעכבר שהבסיס שלהם כאמור יהיה צמוד למחשב? תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/- יש הצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני בדיוק מזמין מהאתר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb כמה דברים אז עדיף דגם שיש להם... אין בקשות מיוחדות חוץ מזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האספקט של גיימינג לא משנה לי כלל, אבל רק הן מוארות לפי מה שאני רואה. תודה רבה לכל העוזרים!😀
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בארץ כי אני לא רוצה להתעסק עם עניין השפה במקשים מחיר? רצוי עד 200-300 אבל יכול לחרוג מהתקציב לא דורש אלחוטי לא דורש שיתאים לגיימינג שיהיה הכי שקט שאפשר תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי סט נוראי של microsoft דגם (microsoft 800 wireless keyboard and mouse) ממליץ לכולם לא להתקרב לסט הזה. אני צריך סט נורמלי שהמקלדת לא "תפספס" ממרחק של כ2.5 מטרים והעכבר לא יתקע כשבא לו. השימושים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים גם משחקים. יש סט אלחוטי טוב שיכול להתאים גם למשחקים? או אולי מקלדת ועכבר נפרדים- אם אפשר לחבר אותם לדונגל אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז אני עם G400S כבר כמעט שנה ובגדול מרוצה מאוד, אבל לפני כמה ימים נדפק לי אחד הכפתורים ולאור זה שקיבלתי זיכוי של $44 רציתי לקנות עכבר חדש. אין לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל אז אני צריך לקנות בארץ או להזמין מאתר ששולח לארץ. הייתי קונה עוד G400S אבל בארץ הם עולים 290 ש"ח וגם קצת מבאס שנדפק לי הכפתור. לא שזה בהכרח אומר שזה יקרה שוב ופה בארץ יש אחריות לשלוש שנים, אבל אם כבר קונים חדש אז למה לא להתחדש ולנסות דברים אחרים ? תקציב עד 200 ש"ח, חיישן אופטי חובה, עד 4000 DPI, חוטי חובה, כפתורים לשינוי DPI על גבי העכבר (לא מתחת) חובה. לא צריך כפתורים בצדדים, אולי אפילו עדיף שלא. לא מצליח ללחוץ עליהם בזמן משחק. האחיזה שלי קצת מוזרה, זה שילוב בין CLAW ל-PALM. CLAW באיזור של האצבעות, PALM …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-