עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה

2. לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מדפסת חדשה, וחשוב לי שהיא תשלב סורק. כיוון שהמחיר של המדפסת בדר"כ לא משחק תפקיד אל מול המחיר של ראשי הדיו, (ובהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתחליפים, כי אני לא סומך על הדברים האלה), על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? עד היום הייתה לי HP PSC1110 ואני הייתי מאוכזב ממנה מאוד, היא בזמנו הייתה במבצע, והתגלתה כמדפסת גרועה ברמות, עם קצב הדפסה איטי להחריד, מושכת יותר מדי דפים, דרייברים שלא עובדים (חוסר תאימות מוחלטת כרגע גם ל-Windows 7, בלי שום תמיכה מ-HP עצמה). היום ממליצים לי על ה-HP J4580 ש"נחטפת" בחנויות. האם היא באמת שווה את זה? דבר נוסף - לא כדאי לי אולי מדפסת שראשי הדיו הצבעוניים שלה נפרדים? אם כן, איזו חברה ואיזה דגם? (אני מדפיס לעיתים בצבע, לא מדפיס תמ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. הי חברה, התפלאתי לא למצוא כאן איזשהו מדריך למדפסות המומלצות (כמו שיש מדריך לכרטיסי מסך לדוגמה) ולכן השאלה בכותרת. הייתי אתמול באופיס דיפו וראיתי שתי מדפסות משולבות ממש זולות HP6510 שעולה איזה 440 ש"ח ואפסון CX4300 שעולה איזה 250 ש"ח. האם אחת מהן נחשבת למומלצת? כרגיל, תודה מראש לעונים

6. שלום, אני שוקל לקנות את העכבר הזה ללפטופ שלי, יש לציין כי איני גיימר או משהו בסגנון אלא פשוט מחפש עכבר נייד טוב, אמין וכמה שפחות מסורבל [מחפש להמנע מדונגלים בולטים על הלפטופ או כבלים מיותרים] ולכן מצאתי את העכבר בלותות' הזה כאופציה ראויה, רציתי לדעת האם אכן כך הדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by homart,

אהלן, קיבלתי את העכבר הזה ליפני כמה ימים, יש לי בעיה, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני חייבל לחוץ על הכפתור שעל המשדר ועל הכפתור שעל העכבר בשביל שהעכבר יסתכרן, ככה זה אמור להיות??

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, יש לי מדפסת HP D1360, הכי "פושטית". אני צריכה להדפיס בצבע על דפים בעובי 180-250 גר/מ (מקוה שהגדרתי נכון) הכוונה לדפים עבים. במדפסת שלי -לפי ההגדרות אין בחירת עובי דף (אולי לא מצאתי..?) איזו מדפסת כדאי לקנות במחיר סביר שתאפשר זאת? מה עדיף, 2 או 4 ראשי דיו? עד כמה 4 ראשים מייקר? לתשובתכם אודה מאד . שרית (שלא מבינה כמעט כלום בנושאים הללו)

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  12. Started by taschi,

לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Vova Dirabin,

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הסורק מראה סימני גסיסה, והגיע הזמן לקנות חדש, אך יש לציין שהפקס שלי גם צריך תיקון אז בטח יעלה משהו כמו 150 ש"ח תיקון לפחות, אז אולי כדאי להשקיע במחשיר משולב פקס, סורק?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by nisimm,

אני מחפש מקלדת ומצאתי את G15 של לוג'יטק אבל זה יקר מדי מצאתי מקלדת בתקציב שהיא לוג'יטק wave אבל לא יודע אם היא מתאימה לגיימרים מישהו התנסה עם המקלדת?מכיר מקלדות אחרות?מה עם reclusa microsoft?

17. Started by חביבה,

שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by zippobuyer1,

ובנוסף - כמה זה עולה? תודה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Fighter,

מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by blacknot,

מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם

23. Started by Wizard Of Oz,

רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by ArchDemon,

יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by הדר,

שלום, כל הזמן אני רואה פה הודעות על ספקי כוח שרשום עליהם הספק אחר ממה שהם באמת נותנים. רציתי לדעת האם ספק מסוג Gyro מדגם LC-B400ATX שאמור לספק 400W, אכן מספק אותו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.