ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי זכרון RDRAM של Samsung שאמור לעבוד במהירות של 800 MHz שמתי לב היום שביצעתי אתחול מחשב, שבהודעות השונות בפתיחת המחשב כתוב לי: RDRAM Clock : 400MHz האם כך זה צריך להיות? זה לא אמור להיות 800MHz? אם יש בעייה, האם זה כוונון ב-Bios או שמא הזכרון שלי שונה ממה שאני חושב שיש לי (המחשב סה"כ בן חודשיים). תודה על המידע מראש.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הזיכרון הזה הוא טוב??? ואני לא רוצה שהוא יהיה סופר כמו CORSAIR לדוגמא אלא זיכרון טוב ופשוט בלי בעיות!
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לחבר שלי 1200 דולר לקניית מחשב נייד . הוא כנראה קונה אותו בארה"ב . אין לי מושג על מה להמליץ כי אני ממש לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים . אז אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרטים בסכום הנקוב מעלה . ???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בכל העניין של מתח , זרם וכל מה שקשור לספק. אני רוצה לקנות עכשיו מארז וספק חדשים (יש לי הרבה מאווררים , והמארז שלי לא מספק אותי). השאלה שלי היא , אם אני יקנה עכשיו ספק של 430w , הוא יספיק למשל לדור החדש של המעבדים? האם כל לוח אם דורש כמות חשמל שונה מלוח אם אחר , וכך גם בקשר למעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך? אני פשוט רוצה לקנות עשיו ספק חזק וטוב שיספיק לי גם לשידרוג המעבד בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 + FAN 1,047 ש"ח Mushkin 256 ddr 2100 basic 418 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 256 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 629 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 479 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP 640 ש"ח A-OPEN QF48 300W 345 ש"ח סה"כ 3,815 ש"ח מה אתם אומרים? התקציב שלי זה עד 4000 לא יותר מזה ואם אפשר להוריד, אז אשמח.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב. את האמת ? לא ידעתי איפה לתקוע את הנושא הזה, מאחר והוא קשור גם לגאדג'טים (irDA) וגם למודים, אז החלטתי בכל זאת לשים את זה פה. כבר מזה זמן רב אני מחפש מודול IR למחשב, על מנת שאוכל לבצע סנכרון של הפאלם, וסנכרון של הטלפון (כולל הורדת רינגטונים ואייקונים ישירות למכשיר). לדאבוני, חיבור כזה עולה בסביבות ה 300 שקלים ויותר. הוצאה די נכבדה עבור צעצוע. שמרתי על הרעיון על אש קטנה, עד שהזדמן לידי מודול FIR של מדפסת HP. מודול זה מאפשר הדפסה ממחשבי מחברת המצוידים ב IR, או ממחשבי PALM. לאחר שמצאתי את המודול, ביצעתי חיפוש זריז של שם המודול ב GOOGLE, ומצאתי את הפתרון הזה לחיבור המודול ללוח האם .לאחר כ15 דקות של עבודה לא מאומצת, הצלחתי - ועכשיו יש לי משדר/מקלט IR ! הנה קצת תמונות : …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-