עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Snufkin,

רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by GeForce,

קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by psyco,

שלום לכולם, אחותי צריכה מדפסת משולבת (כולל פקס). אין הרבה הדפסות (בעיקר עבודות לאחיין ביסודי), ופחות בצבעוני... מתלבט בין 3 דגמים: קנון MX310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1616&CatCode=401 או ברד'ר http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=69144 http://www.homeprint.co.il/product_info.php?products_id=179 הצעות אחרות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה... תודה לעוזרים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roes,

כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by the godfather,

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by zivi99,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 400 ש"ח. צורך: שימוש יומיומי לתמונות, ומסמכים בעיקר. איזו מדפסת הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. שלום, במסגרת חידוש הציוד ההיקפי שלי, אני מעוניין בעכבר חדש ופד. הדרישות שלי הן שהעכבר יהיה מדויק, נוח ובנוי בצורה איכותית. מבחינת כפתורים ופיצ'רים כאלה ואחרים אני צריך שני כפתורי צד, מלבד זה אין דרישות מיוחדות. השימושים הם כלליים, משרדיים, גיימינג מזדמן בלבד. הסתכלתי על העכבר הזה - http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13092&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=. עושה רושם של עכבר עם מראה סולידי ועומד בדרישות, אבל ההתלבטות שלי היא כזו: אני לא גיימר, אלא משחק במחשב בצורה מזדמנת ובטח שלא תחרותית, ככה שאני לא ממש מחפש ביצועים בכיוון הזה. מצד שני, אני חושש שהעכבר של מיקרוסופט לא יהיה איכותי מספיק. כרגע אני משת…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום. אז ככה אבא שלי קנה לעצמו את המדפסת הזאת בשביל להוריד דברים מהאינטרנט ולהדפיס. עכשיו המדפסת מתחברת דרך חיבור USB . כשחיברתי אותה התקנתי את הדרייברים שלה מהדיסק. עכשיו המחשב מזהה את המדפסת רק כסורק וכשאני בא להדפיס משהו הוא מדפיס רק דף ניסיון (אגב דף הניסיון זה דף מלא וכולו בצבע) . איך אני יכול לסדר את זה ? זה די דחוך אני נוסע לאבא שלי ביום רביעי . תודה מראש. ד"א אני ממליץ על המדפסת הזאת זולה סורקת באיכות טובה שאפשר לעשות זום למה שסורקים וזה עדיין לא פוגע באיכות .

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  14. בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים... אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה... תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש. אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה! ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by demultiplexer,

אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100

16. Started by ofelshadow,

מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה

17. Started by saar3,

מיועדים בעיקר למשחקים...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yairperetz,

מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by --Adidas,

מדפסת לבית ספר בעיקר (כאילו להדפסת סיכומים)

21. Started by 1_Nike_1,

אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מדפסת צבעונית למטרת פיתוח תמונות על גבי דפי פוטו , תקציב - עד 1500ש"ח מה האופציות...!?! ??? לייזר/הזרקת דיו/וכו' דרושה איכות גבוהה של התמונות.. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by ZigZag,

יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.