עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי עכבר של מיקרוסופט Explorer 4 ואני רוצה לקנות עכבר חדש הסתקלתי קצת בפורום וראיתי משהו כזה שיש קשר בינהם ציטוט : לקוח מ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160353.0 אני משחק ברזולוציה 1280*1024 ואני צריך עכבר חדש משהו כמו G5 עם משטח QCK+ כדאי ??????

2. אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by iyehuda,

יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by jj516,

יש לי PALM ZIRE 72s אני רוצה להתקין עליו GPS, יש תוכנה שעובדת בפאלם? והאנטנה? יש שם בלוטוט' אז אפשר יהיה לחבר אותה, אבל אני לא מכיר תוכנה שעובדת בפאלם. יש כזו?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  5. עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by USR,

אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by KoDkOd,

אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by sasha,

שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. משהו מוכר או מוכן להשאיל?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by nice-1,

משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Ooza,

AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by gnk,

אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by elgard,

יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by dorosen,

סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. ???

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by itay.h.,

??? : אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לשתף את המחשב הישן עם החדש איזה כרטיס רשת במחיר נורמלי כדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by Moo,

זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Boomer,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Nitz,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים