ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת עם לחצנים רכים מאוד!! לא חשוב איזה צבע כעיקרון עדיף שחור אבל חשוב מאוד שתהיה נוחה ולחצנים רכים!!! בינתיים נתתי הצעה על המקלדת הזו.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721528 אני רוצה לדעת איך הלחצנים שלה..? אם הם רכים? ואם היא נוחה. התקציב שלי הוא עד 70-80 ש"ח גג כי זה התקציב בכרטיס אשראי שנשאר לי ככה שאני לא יכול לחרוג תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה לעצמי מחשב עם P4 3.0GHz, לוח אם GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1, כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E, וזכרון 512MB RAM. אני גיימר כבד ואני מפוצץ במשחקים ואני צריך שהם ירוצו חלק.. כמה שאלות: 1. איזה מארז לקנות שיעזור למשחקים להיות פצצה? (עד 1000 ש"ח) 2. כדאי לי לשדרג את אחד המרכיבים הכתובים למעלה?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחפש לקנות רמוקלים איכותיים למחשב שלא לצרכי מוזיקה. בעיקר לזום, ישיבות, הרצאות וכדומה. קניתי משהו פשוט ב 100 של לוגיקט ופשוט זרקתי לפח.. צליל בסי ומונוטוני.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, יש למישהו אולי המלצה טובה לגבי מדפסת ביתית לשמוש הדפסות גרפיות בעיקר, שתיתן גם כמובן יחס לא יקר לשימוש בדיו, ומחירה יהיה עד 1000 ש"ח. אשמח לשמע המלצות, תודה. kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מפצל USB לPCI רגיל אני צריך לברר משהו על הכרטיס לפני שאני קונה? למשל אם הוא USB1או 2 זה משנה מה יש לי כבר במחשב?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום מדובר במחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W800ALIV אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב נייד פשוט בשביל לראות גדול יותר במסך יש DVI IN במחשב יש HDMI - (צירפתי תמונה של החיבור אולי עשוי לעזור) הבנתי שיש מספר סוגים של HDMI ושבמחשב נייד זה כבל HDMI MINI והכבל צריך להיות נקבה ושל DVI לפי מה שאני מבין צריך להיות זכר כלומר שצריך כבל DVI זכר והצד השני HDMI MINI נקבה ואם אני לא טועה זה הכבל הדרוש https://ksp.co.il/?uin=26490&select=.216..38..12648.&txt_search= תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זכרון RDRAM של Samsung שאמור לעבוד במהירות של 800 MHz שמתי לב היום שביצעתי אתחול מחשב, שבהודעות השונות בפתיחת המחשב כתוב לי: RDRAM Clock : 400MHz האם כך זה צריך להיות? זה לא אמור להיות 800MHz? אם יש בעייה, האם זה כוונון ב-Bios או שמא הזכרון שלי שונה ממה שאני חושב שיש לי (המחשב סה"כ בן חודשיים). תודה על המידע מראש.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הגה חדש למחשב וראיתי את ההגה של לוג'יטק G25. האם זה הגה טוב למשחקים כמו Need for speed shift, GRID וכו'? ואיפה הכי כדאי לקנות את זה במחיר סביר בחנות בחיפה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-