ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים! כבר יותר מארבע שנים שאני נהנית (טפו טפו) ממדפסת של Lexmark דגם E120. לאחרונה המחשב עבר פירמוט, והותקנה מערכת הפעלה Windows 7. מאז, אני לא מצליחה להתקין את הדרייבר עם דיסק ההתקנה שיש לי. חיפוש קצר באתר של Lexmark מראה שהם כן מודעים לבעיה, והדגם הזה מופיע ברשימת המדפסות שיש להן דרייבר מעודכן למערכת הפעלה זו, אבל הקובץ לא באמת עושה את העבודה. המדפסת עובדת גם ככה, הבעיה העיקרית היא שאין לי את האופציה של להדפיס דו"צ. אני יודעת שאפשר להדפיס זוגיים ואי-זוגיים בנפרד, אבל לפני שאני מתחילה עם זה, האם מישהו נתקל בבעיה? ויותר חשוב, האם מישהו יודע איך מתגברים עליה? ??? שנה טובה לכווווולם!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עוד מעט אני מקבל את הכרטיס מסך החדש שלי השאלה שלי איך אני מתקין את הכרטיס החדש בתוך המחשב פיזית אף פעם לא עשיתי את זה זה פשוט כמו להחליף זכרונות? כי זה באמת קל איך אני מוציא את הכרטיס הקודם?
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני שוקלת לקנות מדפסת לייזר משולבת SL-M2070FW אבל אין לי כונן דיסקים ולפי המדריך ניתן רק ע"י הדיסק. האם אין אפשרות להוריד מהאינטרנט את הדרייבר ולהתקין? ובהזדמנות, האם מישהו יכול להמליץ על משולבת לייזר שחור לבן עם פקס, עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי? תודה מראש לעונים מיכל
-
- 1 תגובה
- 9.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת samsung scx 4824 שמחוברת בכבל USB למחשב הפועל על win xp. המדפסת הוגדרה כמדפסת משותפת ולאחר מכן התקנתי אותה על מחשב מרוחק ברשת הפועל על win7. ההתקנה עברה לכאורה בסדר אך איני מצליח לשלוח הדפסה אליה מהמחשב המרוחק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנס לי היום "באג" להרכיב מחשב ברכב שאני אמור לקבל בשבוע הבא (Ford Focus 2005). אתאר מה חשבתי לעשות. להתקין מחשב נייד מתחת למושב הנוסע, המחשב יחובר לחשמל דרך מתאם 12V - 220V, או דרך מתאם ייעודי של Dell (תלוי מה זול יותר). המחשב הוא P3 866, עם 256 SDRAM והארד דיסק של 20GB. המסך שלו די הרוס - מספיק טוב בשביל להתקין הכל, אבל כאב ראש אח"כ. עד כאן אני די סגור על עצמי, מבחינת חשמל זה פתרון נוח מכיוון שכשאני מתניע את האוטו, או שהוא כבה לי המחשב לא נכבה מיד אלא ממשיך לעבוד על הסוללה שמחזיקה כמעט שלוש שעות. כך אוכל להגדיר את המערכת שאחרי 10 דקות על זמן סוללה תכבה. עכשיו - לגבי המסך: יש 2 אופציות: 1. מסך PS-ONE שלפי מה שהבנתי עולה 350 ש"ח (מדויק?), ובעזרת מוד V…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לדעתי רק מי שראה את הפנטיום 4 החדש (northwood) יבין אותי... האם חייבים לשים משחת קירור לכל מעבד או שהגוף גוף מספיק? למה אני שואל... אני שואל כיוון שהרכבתי את המעבד pentium4 2000A mhz, שמו את המדבקת אחריות בדיוק על המעבד ובגלל זה המשטח על המעבד לא בדיוק ישר כמו פלס (הבדלי גובה מזעריים). שמתי משחת קירור בתקווה שזה יתן "יישור" של המשטח ולא יברח חום. האם הפעולה נכונה או שעלי להסיר את המדבקה (והלכה האחריות). והאם על כל מעבד צריך משחת קירור. דרך אגב לא קיבלתי משחת קירור עם המעבד אלא הוספתי לבד (היה לי).
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אנלוגית ואני רוצה לחבר אותה למחשב בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER . חיברתי את המצלמה ליציאת של S-VIDEO אבל המחשב לא מזהה חומרה שמחוברת למחשב השאלה היא האם המחשב לא מזהה את המצלמה בגלל שהיא לא מוגדרת אצלו ברשימה של ההתקנים האפשריים להתקנה (דרך לוח הבקרה) או שהמחשב צריך התקנה מיוחדת . הדגם של המצלמה: SAMSUNG SCL810 תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברשותי כונן Galaxy ותוכנת מחשב Windows xp. לפי מה אני צריכה להתאים את סוג המצלמה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את מצלמת ה Playstation3 move שלי למחשב ? (יש בה גם מצלמה וגם מיקרופון ככה שזה יעיל בשבילי. תודה לעוזרים. .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-