עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by intel suck,

מה דעתכם על המדפסת Hewlett-Packard Officejet 4255 USB All-In-One Printer

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by yot,

קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by orryou,

שלום, ברצוני לקנות עכבר גיימינג. אני שמאלי אז העכבר צריך להיות מתאים לשמאליים או לפחות לשני הידיים ועוד דבר אני אוחז בעכבר בצורה CLAW. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Drogba,

אני קונה מחשב, ובינתיים בחרתי את הHec 6919 . הנה המפרט : A64 3000+ Venice Powercolor X800GT Pci-e 256MB Gigabyte K8NF-9 1GB (512X2) AData /vt DDR 400MHz WD 160GB Sata II 7200rpm Samsung 730B הבעיה עם הHec שהוא לא יפה , הוא רגיל מידי . אני רוצה מארז שיהיה יפה , 400W לפחות , אבל שיהיה ספק איכותי . עד 400 שקל . אם אין מארזים איכותיים ויפים במחיר הזה אני כבר אקח את הHec . ד"א לדעתם 300W של הק יחזיק את המערכת הזאת?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by DOBI123,

מעונין בסורק ע"מ לסרוק תמונות מאלבומי תמונות וכתבות מעיתונים , צריך שיהיה גם מדפסת ופקס ומבקש להתיעץ מה לקנות חשוב שהסורק יסרוק מהר ובעל מגש עליו (כזה שהדף מונח עליו ואין צורך להעביר כמו בפקס ישן) פקס פעם בהרבה זמן , כנ"ל גם הדפסות - חשוב שיהיה אמין וזריז ושקט בעיתון השבת ראיתי מספר פרסומים: 1 איבורי (מכיר את ההשמצות אבל לי יש דוקא ניסיון מצוין איתם) : מדפסת אפסון משולבת דגם CX3400 , 4 ראשי דיו נפרדים , שנה אחריות בבית הלקוח סורק\פקס\מדפסת ללא ציון נתונים , כולל ראש דיו נוסף סכ"ה 200 ש"ח ע"פ התצלום למדפסת יס מגש עליון (שעליו כנראה סורקים) ומגש אחורי (כנראה לצרכי הדפסה) שנה אחריות היא מעט מדי עבורי אך מביא זאת כדוגמא למשולבת זולה שיתכן ודי לי בכזו 2.HP משולבת J5783 (אופיס…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום כולם לאחר "הנקיון" החודשי שאני עושה לכול המחשב מפרק מנקה אבק מנענע מקלדת , מנקה מסך , מוציא אבק מהימקורופון והאונזיות מנקנה תסקיטז של המקלדת והעכבר מת הmx510 כנראה בגלל המים שנכנסו אליו הלכתי לחנות ממנה נקנקה העכבר והם לא הסכימו להחליף אותו משום שהם אמרו שנהיה קצתר והם לא מכסים אז החלטתי להשקיע 200 שקל בעכבר חדש קיצר קניתי תאינטלמאוס אקספלור של מיקרוספוט ב195 והעכבר הזה מדהים הרבה יותר נוח ליד (לאנשים בעלי ידיים גדולות כמוני) והאמת גם לא הרגשתי בכלל הבדל בין העכברים בנוגע למהירות תזוזה והאמת אפילו יותר לטובת העכבר של מיקרוספוט. אז מה אתם חושבים על העכבר הזה? והאם זה רק אני שהרגשתי שהוא יותר טוב מ 510 ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by below_z,

אני מחפש מדפסת להדפסת חומרים לימודיים (דפי נוסחאות, הרצאות וכו'). מדפסת משולבת אם סורק גם יכול להיות נחמד אם זה לא יקר מדי. תקציב 300-400 ש"ח אך איני יודע כמה עולה מדפסת טובה בימינו לכן אם זה מעט מדי אין בעיה לחרוג בכמה מאות. רצוי חנות שנמצאת בראשון לציון (KSP, IVORY....) או אחת שעושה משלוחים (TMS...)

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by Rinkadink,

http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

אני מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, עדיף חדש.. יש הצעות..?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by omri24,

זה המפרט שלי וחשבתי על הספק שמופיע במפרט (FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ) אבל יש אולי עוד ספק שכדאי לשקול לקנות חוץ מהנ"ל? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1995 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

22. Started by sPoiled,

לא ידעתי איפה לשאול את השאלה אז שאלתי פה, אם זה לא קשרו אנא תעבירו, תודה! אז ככה זאת השאלה, לג'יסטיק יש את 2 החיבורים הבאים: http://img27.imageshack.us/img27/7484/dsc04977s.jpg השמאלי הולך ל IO פאנל האחורי של הלוח אם (ללוחות אם ישנים יש חיבור כזה) ומה זה החיבור השמאלי, לאן הוא הולך? הוא לא מתאים לשום חיבור בלוח אם :s05: LOGITECH WINGMAN WARRIOR - זה הדגם של הג'ויסטיק. מה זה החיבור הזה?! ממש תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by kinggil,

שלום. ראיתי את הספק הזה בסך 190 שקל, שזה מאוד זול. אבל אני לא בטוח שזה הספק שבתמונה. בגלל שיש לו כבלים מוסלבים, והוא ניראה יותר יקר. אשמח לשמוע מכם http://img392.imageshack.us/img392/6752/untitled4rl.jpg

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by composite,

שלום! אני מחפש עכבר אלחוטי חדש לשימושים כלליים (עבודה משרדית, גלישה) וגם למשחקים מזדמנים (מדובר גם בז'אנרים תלויי-עכבר כגון RTS/FPS, אבל לא משהו תחרותי). היסטורית, מאוד אהבתי את עכברי ה- MX510/MX518 שהיו לי, ולכן שני העכברים הנ"ל צדו את מבטי עקב הדמיון שלהם לאותם עכברים ישנים. אשמח אם תגידו לי מי מבין העכברים מזכיר בצורה ובתפקוד את ה- MX510/MX518, ומי מביניהם טוב יותר באופן כללי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.