ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכם מכיר את הסט הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1811? יש לכם משהו טוב לומר עליו? או להציע סט אלחוטי טוב בעד 400 שקל (שיתאים למשחקים גם)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שתכלול פקס, סורק, מכונת צילום שהמדפסת תהיה אמינה ולא אהיו איתה תקלות דרך אגב יש לי את המדפסת 5510 המשלובת של hp אבל היא עושה בעיות כל פעם נתקעת וצריכים לכבות ולהדליק אותה לכן אני מעוניין לקנות חדשה שתהיה בלי תקלות
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בבית שלי בכל יום יש הפסקות חשבל ולא רק בחורף והתקציב שלי זה 800 שקל לאל פסק שמתאים למחשב שבדיוק הזמנתי המחשב שלי זה עם ספק כח רגיל של ZALMAN 400W ועם מעבד 4 ליבות INTEL CORE 2 QUAD EQ6600 מארז ATX STANDRT
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מאמזון ,אני חושב שהיא הראשונה בישראל , לול עכשיו אני עובד על כתיבה עיוורת איתה כי אין עיברית (דווקא קל משחשבתי) רוצים תמונות שהיא מחוברת ? שאלות?
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת של HP וחשבתי על הסוג המשולב, אבל כבר שמעתי כמה פעמים שהן לא כ"כ חסכוניות, אז ככה האם יש דגם מומלץ במשולבות של HP שעולות פחות מ 600 ש"ח. או שכדאי לקנות לא משולבת?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-