עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shlomi XD,

טוב.. כעיקרון זה המפרט שאני קונה עוד שבועיים.. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח בחר GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח בחר 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 495.57 ש"ח בחר Sapphire Radeon X1800 GTO2 512MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAI 1,547.99 ש"ח אם ברצונכם בגוף קרור שונה (שקט יותר / מיוחד / מים ) למעבד בחרו כאן בחר גוף קרור, >> רכיבים נוספים בחר WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 386.68 ש"ח בחר דיסק קשיח 2, בחר כ. קול, בחר NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח בחר כונן DVD, בחר צורב CDRW, בחר כונן CDROM, בחר SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DIS…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by elgard,

ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  4. אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Monopoly,

אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה ועם שליטה על הנגן מוזיקה במחשב [ווליום, קדימה אחורה וכו'...] בקיצור מקלדת מולטימדיה איכותית.. כרגע יש לי את המקלדת הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 והיא די מעצבנת... היא גדולה לי מדי ואת כל הכפתורים העליונים אני בקושי רואה [אני משתמש במגירה נשלפת והכפתורים נמצאים בחושך בגלל זה..] וגם יש את הקטע הזה עם הF LOCK מה שאומר שהFים משמשים לעוד כל מיני דברים וזה מעצבן.. בקיצור אני רוצה מקלדת נורמלית בלי האופציה הזאת של האפים, שלא תיהיה ארוכה מדי בגובה [הנוכחית 27 ס"מ עם התוספת לידיים] ועדיף שיהיה אנטר של 2ס"מ ולא אחד...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי... עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש... אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאנ…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Judge,

אני מתלבט בין העכברים Razer Chroma ו-Razer Black Edition. על איזה אתם ממליצים יותר? ואני גם רוצה פאד טוב. חשבתי על זה: http://www.amazon.com/gp/product/B00ETHLQ8U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER איך הוא?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי שתי מקלדות אלחוטיות עם עכברי. שתיהן מקרטעות (כולל העכבר) בזמן שימוש. האם זה יכול להיות בגלל שיש יותר מדי תדרי רדיו של ראוטרים או סלולר באזור?

10. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות אקדח שיכול להתחבר למחשב, חיפוש באנטרנט הוביל אותי למחיר יקר ואקדח מתקדם מדיי, אני מעוניין באקדח כמו שיש בקניונים משהוא קצת יותר חזק אבל לא הכי משוכלל שיענה לסכום 200 ש"ח ראיתי במקום מסוים אקדח ממש מתקדם ב300 שקל, אחרי בדיקה נוספת ראיתי אחד אחר פשוט שנותן אפקט של ירייה (החלק שמכסה את הקנה למעלה זז אחורה ) במחיר 400 ש"ח משום מה נראה לי שאני יכול למצא יותר זול ופשוט אם משהוא יכול לברר לי קצת יותר על זה אני אשמח. (יש לי רימון כך שחצי מהאפשרויות נחסמו אם אפשר שם של חנות דגם ומחיר אני יסתדר עם השאר).

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by jacker,

שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by sroolik,

אני די תקוע, אני לא יודע איזה ספק לקחת ואיזה מארז, זו המערכת שאני מתכנן לקנות: athlon 3000+ venice asus a8n-e kingston 512X2 cl.3 GF 6600GT DVD-ROM DVD-+R/W/DL W.D.160GB SATA 2 FLOPPY 1.44 אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו, לא אכפת לי איזה מארז זה יהיה, אכפת לי שיהיה ספק איכותי שיחזיק את כל זה עם כמה מאווררים, קטודה, ואוברקלוק (כמובן שלא משהו גדול, הלוח הזה די מגביל) תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by ZigZag,

http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FiRe N IcE,

יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by ofir_16,

אהלן כרגע הכבל המקורי של הסורק לא מגיע לי עד המחשב ורציתי לדעת אם יש כזה דבר כבל מאריך פרללי, כי הכבל של הסורק מחובר אל הסורק ואי אפשר לנתק אותו, לכן אני לא יכול לקנות כבל פרללי רגיל רק ארוך יותר אלא אני צריך מאריך לכבל שמחובר לסורק. האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני יכול למצוא אותו?? האורך של הכבל מאריך לא צריך להיות גדול, מספיק מטר או משהו כזה תודה :

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  19. שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מחשב כף יד במתנה לחבר, איני מבין דבר בתחום אז אני צריך את עזרתכם שתייעצו לי מה הכי כדאי לקנות עכשיו בשוק עד 1500 ש"ח! ובכלל תסבירו לי קצת מה ההבדל של המכשירים כיום..תודה :-*

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by Shaq Diesel,

מבקש המלצה למשטח עכבר העכבר Logitech G5 הכחול החדש ההתלבטות שלי בין QcK ל-S&S (או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי) האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח ב-S&S או שזה מיותר ובכלל איזה משטח עדיף למשחקים תודה!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11804 מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by lior777,

שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by 888,

אני מחפש מדפסת מהירה וטובה....

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.