עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by contA-,

שלום לכם אני מתלבט בין 2 המארזים הללו: 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSSTLCA601UFS&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746&aff=Zap 2. http://www.a-top.com/xblade/xblade.html איזה מהם עדיף? אם יש לכם המלצות למארז אחר בתקציב (כל הפרטים בשורה למטה), אז תציעו - אני פתוח להצעות אני מעוניין כפי שראיתם ב2 המארזים הללו במארז עם חלון (ובו מאוורר),עם לפחות 3 מאווררים (ומומלץ שאחד יהיה של 120MM) ושמחירו יהיה עד 500 ש"ח (אפילו לא שקל מעל). תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by landmn,

אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by raananan,

קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  4. קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by psychotic,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by ArchDemon,

יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by tomystein,

העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by shauli,

שלום כולם! קודם כל רציתי להגיד שאני שזו ההודעה הראשונה שלי בפורומים(תרועות,מתנות,צ'קים,מזומנים,ומכתבי נאצה לאימייל שלי), הרבה זמן קראת באתר ובפורומים השונים, ואתם ממש מקצועיים. כל הכבוד! ועכשיו לעניין: א. קניתי את העכבר mx510, מה אתם חושבים עליו? ב. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי(עם קישורים) על מקלדת אלחוטית טובה ומדויקת, בעיקר למשחקים, עד שלוש מאות שקלין חדשין? בתודה מראש, שאולי

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Bose,

המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.

11. שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by shloosh,

אני מחפש ספק חזק עם ערכת סליבינג. שיחיזיק אוברקלוק לא מאוד כבד. שיספיק לי לשימוש בעתיד.. יש לי אפשרות להביא את זה מארה"ב Ultra X-Connect 500 Watt http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1087&Submit=Go&cID=711 מה שדי חשוב לי זה שיירדו לי הטמפ' במארז ולמעבד, ברגע שיש לספק מאוורים טובים או מוציא עוד אוויר מהמארז.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Shbd,

יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  18. הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by lharpaz,

אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by miki20008,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by NaMnaM,

אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים