ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי CREATIVE GIGAWORKS T20 ואני מעוניין להשתדרג. מחפש רמקולים גדולים יותר עם באס נקי יותר ועוצמתי יותר, אבל עדיף בלי סאבוופר. אופציות: Microlab SOLO6 M-Audio AV40 דגמים אחרים של MICROLAB מסדרת סולו (2C, 4C וכולי...) וכנראה שיש עוד דגמים שאני לא מכיר... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם יש ברושתי מקלדת לא משהו ואחרי מספר לא מעט של שכונעים החלטתי לרכוש מקלדת שאני מצרף אליה קישור מ ksp אך יש להם 2 סגנונות ואני לא יודע איזה מיהם יתאים לי מקלדת ראשון בסוף יש oem http://ksp.co.il/?select=.1042..218....e=0&maxprice=0 מקלדת שנייה יש בסוף reatil http://ksp.co.il/?select=.1042..218....e=0&maxprice=0 אז מה בעצם ההבדל בין ה oem לבין retail איזה מיהם יתאים לי או שזה לא משנה ? אני רוצה לחבר את המקלדת למחשב נייד בחיבור usb כמו שזה החיבור שהמקלדת כוללת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מעבר לזה הדרישות הן: 1. שקטה! 2. שיהיה מגש למרפק 3. תאורה אחורית רצוי כחולה. (לא אדומה!) 4. שלא תהיה אל חוטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למומחים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור. עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON. יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT. מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת? בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP. הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר שלו בארץ כחצי אלף . האם נראה לכם שהוא שווה את הכסף ובאמת מסוגל מבחינת התחושה ,המהרות והתגובתיות להחליף עכבר גיימינג חוטי . ( לא לגיימינג תחרותי מיקצועי ).
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת פשוטה (מיועדת להדפיס בערך 10 דפים שחור לבן בשבוע) הדרישות שלי (מסודר לפי חשיבות): הדפסה דרך wifi מחיר זול (למדפסת עצמה + דיו) קטנה לא מאוד חשוב לי שיהיה סורק או פקס. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג עם 2 פורטים. שיהיו חיבורי USB + כניסות/יציאה DVI. למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא כזה בשלל החנויות שחיפשתי- הרוב המוחלט הוא VGA, לא מבין למה- לרוב המוחלט כבר יש DVI, למה המתגים כל כך מאחור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-