עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by neshro,

שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by ZXY1,

מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jamses,

שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות: 1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים. 2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301 אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH. יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Pavius,

כרגע הצרכים שלי לעכבר הם שניים: בקרוב (ברגע שיצא כבר ה- E8200 המיוחל ) קונה HTPC לסלון וידרש עכבר לתפעל אותו וכן ללאפטופ החדש והמהמם (Dell m1530) אותו אני מפעיל לרוב במיטה. עשיתי חיפושון (בפורום, בזאפ, בזיגזג) וראיתי שאין את ה- MX Air בארץ. אחיו הקטן והמוגבל אווירית, ה- MX Revolution, מתומחר היום באיזור ה- 500 ש"ח בעוד שחברינו ה- Air נמכר באמאזון ב- 132 דולר אמריקאיים נמושתיים. יחד עם שילוח דרך מאסטופ (שחלילה לא נאלץ להתחכך עם הפרולטריון בדואר ישראל) זה יעלה כ- 155$ (558 ש"ח לפי שער של 3.6 [ + מע"מ]). נשמע לי no brainer. דעות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by avishai1b,

אני הולך להיות בחו"ל עוד מעט ולקנות שם כמה דברים, אחד מהם זה המקלדת של לוג'יטק G15 יש למקלדת 2 גרסאות: הגירסה של 2007 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3312115&CatId=3463 והגירסה הראשונה http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1617455&CatId=534 יש ביניהן 100 ש"ח הדבל מה ההבדלים בין הגירסאות? מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.

13. הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  14. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

15. היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.

16. חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by mz155,

יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by shai82,

יש למישהו חוות דעת על המדפסת?

19. Started by rp176,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rani,

זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by coben,

איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

24. משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.