עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OfirCC,

שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)

4. קודם כל זה העכבר הכי מדהים שנתקלתי בו והשתמשתי בהמון. התחושה הכללית היא פשוט פינוק, העכבר מותאם ליד כמו כפפה... ליד. חוויה אמיתית לגיימרים, לא ארחיב אבל מרגישים שיפור בדיוק ובכלל בהרגשה הכללית במשחקים. 1.הסקרולינג בדפי אינטרנט מהיר בטירוף איך אני מוריד לו הילוך? לא שזה רע כי יש דפי אינטרנט ארוכים שזה ממש יתרון אבל לפעמים גלילה קלה ואני כבר למטה.. 2.חייבים את הדרייבר של לוג'יטק (SetPoint) על מנת לקבל את האפשרות של מעבר בין ה DPI במשחקים? תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sargent bilko,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:

7. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by guy_intel,

מתכוון לרכוש כבל רשת 20 מטר וכבל HDMI באורך 10 מטר. אשמח אם תאשרו שבחרתי בסדר. כבל רשת:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9307 כבל HDMI: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21983 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ronigrr,

אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום,רציתי לקנות ספק חדש ואז עברתי לרעיון של מארז חדש גם למרות שיש לי מארז לא רע בכלל אבל לא יזיק לקנות חדש,אני יכול לקנות ב400 שקל מארז עם ספק נורמלי של HEC חשבתי לכיוון ה CI-6919 עכשיו הוא טוב הוא גדול ויש לו מארז איכותי של 400W ב KSP,אני קונה רק מ KSP כי זה הסניף היחיד שיש לי בעיר אבל מצד שני יש גם את הCI-6A19 300W שעולה פחות ממנו עכשיו הסיבה שאני קונה ספק עם מארז שאני רוצה לחבר את הכרטיס מסך החדש שלי אבל הוא נשרף כבר פעם אחת לפני שבועיים אז החזירו לי אותו חדש אני לא לוקח סיכונים עם ספקים ג'נריים רציתי לדעת מה אתם אומרים.. (אגב בהתחלה חשבתי על מארזים מעוצבים בכיוון הרדימקס אבל יש להם ספקים ג'נרים אז ירדתי מהרעיון)תודה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Black Knight,

שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  13. היי, המפרט שלי הוא: 7800GT, לוח אם של אינטל 775, מעבד פנטיום 4 3.0, 2 דיסקים קשיחים של 80GB ושל 250 , 5 מאווררים, בקר תאורה של סאן בים הקמיליון, מאוורר למעבד ה-BT, כרטיס קול לא זוכר איזה אבל משהו ממוצע, 2 צורבים של DVD, כונן מעפאן של דיסקטים, 1GB זיכרון פנימי ומתכוון לשדרג ל-2GB. ולפי מה שהבנתי הוא צורך בין 350W ל-400, אבל קחו בחשבון שאני אולי אשפר בעתיד את המחשב ואוסיף לו דברים ואני רוצה שהספק יחזיק אותם בלי בעיה ובשקט. עכשיו לשאלה, מה הספק הכי טוב, איכותי, מומלץ והכי חשוב שקט שאני יכול לקנות ושכדאי לקנות ב-500 שקל ( עם סטיה קלה למעלה ) למחשב שלי??? האם זה האנרמקס ליברטי 400W? כאילו, אני יודע שזה אחד הספקים, אבל יש מצב שבמחיר הזה ( או קצת יותר ) אני אמצע ספק טוב יות…

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. זה הכי זול שמצאתי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 האם זה הדגם הנכון והאם אפשר לחתום את הקנייה ? יש גם את הדגם הזה אבל נראה לי שהוא פחות מוצלח : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4109

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by oriori5,

אהלן, אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה.. מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה. חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mhnuemhnue,

אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by omerha,

עכבר לייזר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 מה אתם אומרים עליו ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by IG,

אני בודק אפשרות לקניית מחשב בעוד חודש+-. חשבתי ללכת על מערכת מבוססת AMD 3800+ כפול ליבה או משהו באזור (ממש לא נראה לי שמשחק כלשהו ידרוש מעבד חזק יותר ב4 שנים הקרובות...), וכרטיס מסך בינוני, עם אפשרות לשידרוג בעוד שנה +-. ההתלבטות שלי היא לגבי הספק (אני צריך לקנות ספק למחשב שיש לי עכשו לפני שהוא נשרף עם המוד והOC שעשית ). האם כדאי לקחת עכשו ספק חזק שיספיק לכרטיסי המסך בעתיד (אלה שידרשו יותר מ200W לפי כתבה שהתפרסמה פה לפני כמה זמן...)+ 2 HD, או כדאי לי לקחת עכשו ספק פשוט ב200~300 ש"ח, ולקנות ספק חדש למחשב הבא? (המחשב הישן יעבור לאחותי אחרי שאני קונה את החדש, בלי OC וכנראה שגם בלי המוד, ככה שהספק הג'נרי שיש לי יספיק...) תודה. נ.ב: המלצות לספקים משתלמים (ביצועים\ מחיר) ית…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bennnn,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9572 האם האוזניות מתאימות למשחקים? יש לי אוזיות דומות שך TEAC שנראות דומה, אבל האוזניה מתחברת לסטריאו רגיל, האם בגלל שיש פה חיבור יו אס בי יהיה תליל ממש דיגיטלי? תודה לעונים אלו האוזניות שברשותי שאגב מעולות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6508

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים