עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by guy94,

היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mega,

נא למחוק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Domovoi,

תקציב עד-200 שקלים חייב מ-KSP

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amit887,

אני רוצה לקנות הגה חדש מישהו יכול להביא לי המלצות???

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Meir787,

רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  7. שלום! קניתי אתמול MX Revolution, ידוע לי שבד"כ בסוללות נטענות ההטענה הראשונית יותר ארוכה מההטענה הרגילה. בדקתי בהוראות הפעלה של העכבר לא ראיתי שצויין משהו על כמה זמן להטעין פעם ראשונה אלא רק לחכות שכל המנורות יתחלפו לירוק... יכול להיות שפיספסתי משהו, או שלא הבנתי משהו נכון. בכל מקרה ידוע למישהו כמה זמן צריך לחכות בהטענה הראשונה של העכבר? תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by StiffMyster,

אהלן , זהו הנושא הראשון שלי , וגם ההודעה הראשונה שלי , אבל אני לא חדש בתחום החומרה , זה לא משנה את העובדה שהידע שלי במדפסות שואף לאפס . אז ככה אנחנו מתכוונים לרכוש מדפסת היום מהחנות KSP , והתקציב הוא 600 שקל אפשר לחרוג אבל לא הרבה... השימושים הם : ביתיים הדפסת עבודות , שיעורי בית וכו'.... אני מאוד מבולבול האם לקחת מדפסת דיו או מדפסת לייזר , אם מישהו יוכל לפרט לי על ההבדל בניהם ( יתרונות חסרונות , מחירים וכ'ו ) אני אשמח. תתייחסו לעובדה שצבע זה לא קריטי בשבילי אז ככה שמדפסת לייזר שחור לבן יכולה לבוא בחשבון, תודה והמשך יום נעים יגאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roei_b,

שלום! אבקש את המלצתכם להגה למחשב שעלותו עד 300 ללא חריגות (אלא אם השדרוג ממש משמעותי). כמובן ככל שהמחיר יותר נמוך - יותר טוב ;D אגב - ראיתי אצל חבר שלי שאיך שמסובבים טיפה את ההגה אז המכונית עושה סיבוב ענק.. בכל ההגים זה ככה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by jonr,

היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

מי יותר שקט, Seagate או IBM ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  17. או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !

18. שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Haflo,

הצורב של Plextor PX-W4012TA/SW תומך בצריבת Safe Disc כמו הדגם PX-W2412TA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המלצה למארז פול טוואר שיהיה אפילו גנרי. המחיר לא גבוה מ300-350 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://zap.co.il/model.asp?model_id=379325 כוללת פקס אם אני לא טועה, יש משהו בטווח המחירים הזה שהוא יותר מומלץ? איך היא לעומת הHP: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371042 ובגודל הברוטר קטנה משמעותית ממנה? והאם אפשר אחת מהן לשתף ברשת? ז"א במחשב הרחוק לוחצים הדפסה וזה אוטומטית מדפיס במדפסת הרחוקה?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by TheSaintn,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH ThermalTake Challenger Ultimate Cyborg v7 רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$. בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ . בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ] אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  24. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

25. Started by KishKashTa,

יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.