עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ParanoidLoneWolf,

בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות

4. ???

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמה בתקציב של 100-120 שח יהיה נחמד אם תהיה עם מיקרופון מובנהץץ תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by 1moshiko1,

בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by Chaos,

שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by k_700,

אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.

11. Started by parker8,

השאלה בכותרת... רצוי לא אלחוטי,זה לא טוב למשחקים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BONO,

אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MichaelZ,

כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by A_D,

זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by Avi Levin,

אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זה הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 היתרונות שלו: יפה ומגיע עם סליבים. החסרונות: אין לו ACTIVE PFC עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הספק הזה TT 420 WATT ACTIVE PFC מה עדיף לקחת את ה TT 420 WATT שמגיע עם ה APFC אבל פחות יפה ובלי סליבים. או את ה TT 410 WATT שמגיע בלי ה APFC אבל הוא יפה ועם סליבים. ?? בצכנון שלי אוברקלוק קטן-בינוני. תודה לעזורים!!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by lolcatnoname,

למישהו יש ניסיון עם המקלדת הבאה : http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=686936 (גם בגירסה הלא אלחוטית שלה). אני מנסה למצוא אותה למכירה, אבל לא כסט שבא עם עכבר, כי כבר יש לי עכבר מוצלח. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה כמוצר בודד ?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by rosesr,

אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא תעבירו. אני רוצה להעביר את המדפסת שלי למקום אחר בחדר, מה שמצריך ממני מאריך USB של 10 מטר בערך. (הכבל יעבור מסביב לחדר צמוד לקיר למטה). ראיתי כל מיני מאריכים, וראיתי מאריך עם מגבר שכתוב בהסבר שלו: " כידוע-כבל USB לא יקבל סיגנל אחרי 5 מטר ..." האם זה נכון? מדוע מוכרים כבר USB גם של 10 מטר? העדפה שלי היא לקנות 2 כבלים של 5 מטר ולחבר ביניהם. אשמח לעזרה ממבינים. להלן לינקים: http://www.cable.co.il/sg_product~470130~2~1.htm http://www.cable.co.il/sg_products~2.htm תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של אפסון בישראל ?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  24. שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.