עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by נומאד,

ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MasterYoda,

האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by UVnet,

למישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי סקזי [glow=red,2,300]Ultra320[/glow] ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by vered,

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by z.g,

כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mega,

נא למחוק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !

15. Started by THE_COMMANDER,

איך אפשר לדעת בקיצור איזה זיכרון מתאים ללוח אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DAN,

http://members.tripod.de/x3dfx/ דן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shimon23,

יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?

18. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  19. מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shimon23,

מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by aSim3tRi3,

טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Xenasis,

אני צריך מודם פשוט? על איזה אתם ממליצים? (לא יקר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה

24. Started by KoM,

תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים