עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

הוספתי את המספר אחד בגלל שייקח עוד זמן עד שאני אקנה את המחשב (אחד יוזל, אחד ייובא) אז זה בינתיים מה שאני מתכנן וכנראה אחזור על זה בקרוב (לא להתעמק בדברים שאני אומר שלא צריך) AMD ATHLON XP 1600 GA-7VTX-E DDR 266 FOR AMD IBM 40GB 7200RPM ATA 100 ERICSON Mushkin 256 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 Pine 56.6K ESS CHIP מסך אייאמה 17" Visiom Master PRO 411 VIBRA 128BIT 4D מארז A-OPEN QF45A הכרטיס מסך יהיה רדאון 8500 או G3 T200 (תלוי מתי ייצא רדאון, הדרייברים שלו והמחיר שידפקו לו) (נא לא להתעקב על זה) והעכבר והמקדלת יהיו או שניהם אלחוטים של ג'ינייס או מקלדת רגילה ועכבר אופטי כלשהו ( גם "פרט זה איננו רלוונטי לסיפרונו" בינתיים) 10X

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ofir_16,

אהלן אני רוצה לארגן לחבר שלי מחשב חדש. עכשיו התקציב שלו הוא 3000 ש"ח אולי קצת קצת יותר.המטרות של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ואופיס ואולי קצת קצת משחקים. בקשר לכרטיס מסך אני לא חושב שהוא צריך יותר מגיפורס 2 mx. עכשיו יש לי התלבטות בקשר למעבד ולוח אם. אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט אחד של AMD ואחד של INTEL לפי התקציב. אההה זה כולל מסך 17 לא חייב להיות הכי טוב. תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by ofir_16,

האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Drogba,

אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

הרכבתי מחשב שהגיע למחיר 5100 שכולל זכרון 256 DDR לוח אם אסוס (לAMD) 266 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בשניהם (עם בלי DDR) ו266 לאומת 133 ובבקשה בלי התשובות החכמות של "המחיר" ו"המספר"

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. מפרט: מעבד: AMD ATHLON XP 1800 MHZ-651 זכרון: TRANSCEND-DDR 256MB 333MHZ-512 לוח אם: GIGABYTE GA7VRXP-615 כרטיס מסך: MSI-G4MX460-TV-663 דיסק קשיח: MAXTOR-80 GB 7200RPM IDE-693 מארז: TSUNAMI-VIRGO P-3/4 350 WATT-199 כ. קול: CREATIVE-SB 128BIT-121 מסך: MAG-786PF 17-1079 תקליטון: TEAC-FLOPPY 1.44-60 עכבר: MICROSOFT-INTELLIMOUSE-84 מקלדת: MICROSOFT-INTERNET KEYBOARD-96 צורב: LG-GCE-8320R X40 X32 X10-470 די.וי.די: LG-DRD8160R X48 X16-295 סה"כ: 5,538 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KF,

שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by com,

הרמקולים הגדולים בחדר התחרפנו וצריך להחליף... התחליפים: (הכי מוצא חן בעיני - CREATIVE SW 320) 2 רמקולים וסאב נראים טוב ואני מאמין נותנים סאונד בסדר (מה אחוז העיות קול בהם?) YAMAHA YST M201 - ניראים לי די מעפנים ואלה. (אלה מחנות שבקיסריה שהסקריפט העליון והמהולל לא נותן להגיד...) ככה שזה פחות עדיף כי אבא שלי כבר לא מרשה לי להשתמש בויזה ומשלוח ולחכות שיזמינו את ההרקולס אבל אם מישהו מכיר אחד לטובה אז בבקשה... ד"א האלטק לא משהו למרות שהם "אלטק" ;D שמעתי ככה בפורומים בחול הם חלשים ועולים שם 16 דדולר)

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by sagim194,

אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  13. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש מקלדת מכנית בעיקר לעבודה (לא למשחקים) והייתי שמח לדברים הבאים: -עיברית/אנגלית. מקורי, לא מדבקות -תאורה למקשים. לא אכפת לי (ואפילו מעדיף) תאורה לבנה ולא צבעונית וחשוב לי כי החריטה של העברית במקשים תהיה מוארת. -אלחוטית. לא אכפת לי לטעון אותה כל יום ונוח לי יותר לעבוד עם מקלדת אלחוטית. חשוב שיהיה ניתן לטעון אותה בזמן עבודה (נשמע מובן מאילו אבל כבר נתקלתי במקלדת BT שלא פעלה בזמן הטענה..) -מקשי מקרו. יהיה לי מאוד נוח להעביר את שילובי הכפתורים הנפוצים (העתק/הדבק וכו') למקשים יחודיים. הסתכלתי ביד 2 וראיתי כמה שיתאימו אבל לא התנסתי איתן אף פעם... -LOGITECH G613 ROMER G SWITCH. בפרסומת כתוב כי יש תאורה לבנה וחיי סוללה עד 18 חודשים, נשמ…

15. Started by TNT,

יש לי מתפסת CANON , ולאחר שהיא מדפיסה את הדף הראשון, היא לוקחת את הדף השני ואז יש לי השהייה של כדקה עד שהיא מתחילה רק להדפיס את הדף השני וכך גם אחריו. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MATAN_BS,

הי אני מעונין לחבר ל USB KVM מקלדת ועכבר USB. יתכן וגם מוניטור הרעיון הוא לחסך docking station כלומר לחבר LAPTOP (לצרכי עבודה) וDESKTOP (לצרכי משחק ואינטרנט) לסט קבוע של טרמינלים מקלדת\עכבר. למישהוא יש המלצות ? אני מחפש איזו שהיא השוואה בין מוצרי USB KVM הקיימים היום בשוק (נושא ה AUDIO פחות חשוב). LEVEL ONE -> http://www.level1.com/products3.php?sklop=20&id=590212 Trendnet -> http://www.trendnet.com/en/products/TK-206i.htm ATEN -> http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 BELKIN -> http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201725&…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by telzur,

אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by eladsh,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584805 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464166 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454964 איזה מומלץ לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by Sunshade,

אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום, ברצוני לקנות מדפסת משולבת. לא הכי זולה, אך גם לא יקרה מדי. לאחר בדיקה באינטרנט, מצאתי את שני הדגמים האלה בטווח המחירים הרצוי לי (400-500) מה דעתכם? איזו מדפסת איכותית יותר? יתרונות/חסרונות? אם אני מבין נכון, ה-CANםמ עשויה ממתכת וגם יש עליה שנתיים אחריות. לעומת זאת, ל-HP יש נתוני יצרן טובים יותר. מה אתם אומרים? אולי בכלל מדפסת אחרת בטווח מחירים זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. מה כדאי?? מארז Antec SLK2650-BQE Black Quiet Midi Tower + קירור של AC או FSP 350W THN + COOLERMASTER 532 עכשיו, יש לי 820 ו68GS 1. איזה ספק יותר טוב? 2. המארז של ANTEC הוא טוב יחסית? 3. מה כדאי? תודה!! O0

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by eegg,

יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים