עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Regev,

איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Regev,

תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Regev,

יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pazer001,

רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by gal,

היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by lazar,

שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by JUVE,

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  9. כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by ZigZag,

http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AK,

תעזרו לי לבחור כרטיס מסך. הוא צריך להיות עד 600 ש"ח 64 מגה זכרון יציאת TV (לא חובה) חיבור AGP תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. 1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by shimon23,

קראתי את הביקורת עליו, וזה נראה אחלה של פיתרון למחשב של אחים שלי p2 350. אבל בלוחות הנתמכים רשום לוח אם Msi 6163 ולא רשום 6169 שזה לוח מתקדם יותר, יתכן שזה נכון, או שאולי הם מתכוונים כל לוחות מבוססי bx מ 6163 ומעלה? מישהו יודע היכן זה נמכר בארץ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by shimon23,

מה ההבדל בין פירמוט כזה לבין השארת ההארד דיסק במצב רגיל? כי הווינדוס xp שאל אותי את זה(בהתקנה), ובחרתי להשאיר במצב רגיל, האם יש למצב הרגיל חסרונות? האם במצה Ntfs לא ניתן לעבוד בדוס?

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by i_love_u,

קיבלתי את ההרקולס שלי כבר לפני כמה ימים יש לי כמה שאלות איפה אני יכול לקבל מידע על הכרטיס בעברית? האם יש כתבות שמדברות עליו בעברית? מה זאת אומרת שאוסוס מוציאה ביוסים חדשים לכרטיסי מסך שלה? האם יש גם ביוסים חדשים להרקולס? איפה אני יכול למצוא אותם? מה הם יתנו לי? תמיד חשבתי שיש רק ביוס אחד והוא של הלוח אם , האם הביוס של הכרטיס מסך מתלבש עליו? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם אתם יכולים בבקשה תענו לי

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by TNT,

מה קורה אם החנות שקניתי ממנה את המחשב פשטה רגל?, איך אני מחליף רכיבים אם הם יתקלקלו לי?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by i_love_u,

מתי הוא יצא? כבר בינואר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by omri_ro,

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Component,

HP 940 C 671 ש"ח בפנדה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by THL,

יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???

25. מתוצרת ATI לארץ? ???

דיונים חדשים בפורומים