ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת ביתית. הדרישות הן: 1. איכות הדפסת צבע טובה מאד. 2. קישוריות WiFi. 3. מיכלי דיו גדולים יותר מאלו שקנון מספקת לרוב. 4. נוחות תפעול. 5. אמינות. 6. זמינות לראשי דיו לא מקוריים. 7. סורק מסמכים. התקציב בסביבות 800 שקל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לגבי המשטח, חשוב שיהיה ארגונומי(יש לי טיפה כאבים במפרק כף היד). חשבתי על הMX518, ובפדים אני פחות מבין, הבנתי שהרייזר טובים בתחום הזה .. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי Thermaltake 420W pure power ויש לו בקרת טמפרטורה אוטומטי,בלוח אם שלי אין לי קונקטור בשביל החיבור הזה (לוח אם מאפן). שאלתי היא: האם יש לספק הזה בקרה פנימית שהוא יכול למדוד טמפ' או רק בקרה דרך הקונקטור הזה? ואם אני לא מחבר את הקונקטור,האם הוא יזרוק אוויר במקסימום שלו? משום שעכשיו החלפתי את הג'נרי שהיה לי,והג'נרי הוציא אוויר ממש יותר חזק מה TT.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש עכבר טוב למשחקי רשת כמובן....היום יש לי סתם עכבר מסריח של מייקרוסופט... אני מתלבט בין העכברים האלה: 1)MX500 2)MX510 3)MX518 4)G5 5)G7 6)MX1000 תקציב יש לי של עד איזה 600 שקל גג... רציתי לשאול איזה מהם הוא הכי טוב...והכי מומלץ למשחקים ואם אפשר גם למה (לא חייבים ) נ.ב כנסו WTF? חח תראו כמה העכבר עולה... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7486 (וכן אני יודע שזה ישתנה...) תודנ לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש אל פסק, בהקדם האפשרי. המטרה היא להגן על המחשב והפסקות חשמל ולאפשר לי להמשיך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל ולכבות אותו בצורה בטוחה. הומלץ לי לקנות אל פסק של Advice. הספק כוח שלי הוא corsair psu 620w rm650x מעבד AMD Ryzen 7 1700X כרטיס מסך - Geforce RTX 2070 Super gigabyte לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME X370-PRO (AM4) זיכרון Corsair DDR 4 32 G 3200 2 x 16 אחסון: samsung ssd 500gb 960 evo m2, Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda ועוד אחד רגיל לא SSD מחובר בפנים, כמו ה-Seagae רק ישן יותר. מאוורר מעבד noctua nh-u12s כיסוי: fractal design define R5 יש לי 2 או 3 מאוורי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ממיר של HOT ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב. מהממיר יוצא RCA3 שזה 3 בננות (צהוב לבן ואדום) ולמסך מחשב יש כניסות של DVI (צבע לבן) ו VGA (צבע כחול). אין לי בעיה ואפילו אני מעוניין, במידה וזה משפר את איכות התמונה, להזמין מHOT ממיר HD ולחבר HDMI למסך מחשב אומר שנית, המסך מחשב מקבל את הכניסות הבאות : 1.VGA 2.DVI-D 3. USB עם כניסה שמנה כזאת (הצורה היא בין טרפז לריבוע) 4. USB רגיל 5. איזשהו חיבור שנראה דומה למה שמחברים לפלייסטיישנים.. הצורה שלו היא מעין D.. חפשתי באינטרנט וראיתי כל מיני ממירים אבל שמעתי מחברים שלא כולם עובדים. בקיצור השאלה שלי האם מישהו מכיר משהו איכותי (אפילו אם יהיה יקר,, העיקר שיהיה איכותי) שאוכל לקנות כדי לחבר בין השניים? שאלה שנייה שלא קשורה לנושא הרא…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-