ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל
-
בס"ד אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19783 המסך שלי זה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17320&search= VA2419-SMH יש בעיה כלשהיא לשים את הרמקולים ליד המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב עומד על 10000 ש"ח ומיועד למשחקים מוזיקה אינטרנט וכו'. אני לא אעשה אוברקלוקינג. הנה המפרט: ENERMAX FS-710B + Enermax Power Supply 350W AMD Athlon XP 1800 BOX ASUS A7V333 \ MSI KT3 Ultra 512mb DDR PC-2700 333 mhz Trascend או חברה אחרת Western Digital 80 gb 7200 rpm 8 mb cache Leadtek\Gainward Ti-4400 Hercules Fortissimo II \ III DVD - לא יודע איזה, תבחרו אתם... Floppy Teac\Panasonic מודם 56K - לא יודע איזה חברה... מקלדת פשוטה עם משטח עכבר - מתבלט - האם Logitech Mouseman Dual Optical הוא עכבר מעולה? Altec Lansing ATP 3E - מספיק טובים למשחקים? Samsung 959NF "19 - מסך זה עולה 1900 ש"ח, האם הוא שווה ומספיק טוב? אם יש לכם הצעות לשיפור המפרט בבקשה הציעו.…
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני גיימר דיי כבד ואני רוצה פד טוב אבל לא יקר מעל 300 שקל עם יש בכלל פדים כאלה ( ועם יש אני גם ישמח לשמוע ולהבין מה עושה אותם כל כך יקרים ) בכל מקרה אני רוצה שתמליצו לי על פד לעכבר אני מכיר כמה דברים אבל אני לא ממש מבין בזה ! כמו ICE MAT הפד של 3dv וכל מיני כאלה אבל מהם הכי טוב ? אמרו לי ש ICEMAT הוא מצויין אבל אני לא יודע איפה לקנות אותו לא מצאתי אותו בשום מקום :\ ואני גם לא יודע כמה הוא עולה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת סמסונג ml1915 , מדפסת מעולה אבל תופסת המון מקום על שולחן העבודה שאני צריך . רציתי להעביר אותה למקום אחר שבו יש לי מקום ותקע חשמל וכמו כן שתהייה זמינה לכל המחשבים בבית (ניידים) , לנתב שלי אין כניסת USB האם מתאם מסוג כזה : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10528 יעשה את העבודה ? האם ברגע שאני מחבר למדפסת את הדונגל הזה כל המחשבים שיש להם שן-כחולה יכולים לראות אותה ? למה אני לא מוצא מוצרים כאלה של חברות בעלות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP שנמצאת במרחק מהראוטר ואין לי אפשרות להגיע אליה עם קבל רשת האם ישנו אביזר שיתחבר לכניסת USB במדפסת ויקלוט את הראוטר האלחוטי היום כאשר אני רוצה להדפיס מהרשת אני צריך לחבר אותה למחשב נייד ולמשוך את האובייקט להדפסה ממחשב אחר ברשת משום מה אני לא יכול משאר המחשבים ברשת לגשת למחשב הנייד אלא רק מהנייד לשאר המחשבים
-
- 2 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-