עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by נדבמן,

שלום מקווה שיש מישהו שמבין בנושא קניתי מצלמת ריגול - SQ11 mini DV camera מיקמתי אותה על המרפסת והשתמשתי בכבל USB של 10 מטר לחיבור למחשב ואז למעשה הצלחתי להשיג את שידור חי . הבעיה שתוך פרק זמן קצר ה USB מתקלקל כלומר לא מגיב . יש למישהו מושג למה ? בחנות אמרו לי בגלל החום הכבל נהרס

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  2. כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by yoav9,

די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לדעת את מהירות ההרד דיסק שלי איך אני יכול לדעת???????

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  5. מה ההבדלים בין שני העכברים? יש טבלה שמסכמת זאת? איזה עכבר טוב יותר? איזה עכבר עמיד יותר? הMX1100 בעל סוללות אצבע, ואילו הרבולוישן בעל סוללת ליטיום? איזה עכבר נוח יותר? כרגע אני עם G5 ומעוניין להחליף/לשדרג/להחליף ל DA/MX1100/MX Revolution. ושאלה נוספת, יש בעיה בהזמנת עכבר דרך ebay? מבחינת משלוח (עשוי להינזק?), מכס ומע"מ קיימים? ואם כן מה שיעור העלות של המכס?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shapiro.guy,

אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא

7. Started by CaRTeR,

אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maorsh18,

זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  10. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ciauai,

מחפש מקלדת לגימרים עד 100 שקל האתרים העדיפים KSP.CO.IL PANDAS.CO.IL הכי קל לי לקנות מKSP

12. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת/תציעו ספק מתאים למערכת הספק הוא ספק HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס המערכת היא: AMD 64 3000 512 MB DDR WD SATA 160 GB ALBATRON 6600 GT לוח אם שני כונני CD פלופי וגם מאווררים (לא יודע בדיוק איזה וכמה...)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צריך מדריך למחיצת דיסק קשיח לשתיים מחיצה אחת 200 מחיצה שנייה 50 והאם כשאני מפרמט את המחשב אני יוכל להשאיר מחיצה אחת לכל מניי קבצים ושטויות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by omerha,

היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה

17. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. מארז כזה מאיפה אני משיג מוכן.. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails.php?album=32

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Haflo,

מאיזה גודל התחילו לסובב דיסקים IDE ב 7200RPM ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eliorzizov,

אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.