ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמתי לב, למשל המקלדת הזו של Corsair K95 RGB Platinum XT , עולה עד הבית כולל הכל 640 שקל! בארץ הדגם הישן עולה קרוב ל 1000 שקל, לא יאמן. https://www.amazon.com/Corsair-Platinum-Mechanical-Keyboard-Backlit/dp/B082GR814B אבל כמובן שהיא מגיעה עם מקשי אנגלית בלבד (לא שזה בעיה קריטית), אך בכל זאת יש כאן השקעה. נסיתי לחפש ברשת ללא הצלחה, האם ניתן להזמין CHERRY MX SPEED או חבריהם עם כיתוב בעברית? יש חיה כזאת? תודה !
-
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אחרי צמד מוצרים מוזרים ואלמוניים יחסית, טכנולוגיית המקשים האנלוגיים מגיעה גם למוצרי המיינסטרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו אני מזמין אותה אבל אני מתלבט מה אתם אומרים מקלדת טובה . http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1851816446.htm?affID=zap או שכדי לחסוך עוד קצת ולקנות את המקלדת החצויה שחורה הזאת http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?cPath=33_8_210&products_id=2870&advertisor=zap&reviews_id=782
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
סוף סוף היא יוצאת ה Optimus Maximus keyboard http://www.artlebedev.com/everything/optimus/ ובמחיר שווה לכל נפש: http://www.engadget.com/2007/05/16/optimus-maximus-pre-order-starts-may-20th/ תתחדשו בדצמבר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על המקלדת הזאת למי שלא הבין: http://www.npkdesign.com/projects/HomeOffice/Dell/Dell_keyboard_1.jpg לא הצלחתי למצוא איפה לקנות אותה בשום מקום, יש למישהו מושג איפה מוכרים אותה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-