ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען. אני לא צריך עכבר לגיימינג או משהו כזה, סט רגיל, רק שיעבוד כמו שצריך ויהיה אמין- אני לא בטוח מה המחירים, כמה שיותר זול עדיף, בכל מקרה פחות מ-400 ש"ח. (בבקשה אל תמליצו על הדגם הכי טוב שעולה כ-400 ש"ח אלא כמה שיותר זול כל עוד הוא בסדר) חוץ מזה, מה בערך ההפרש במחיר בין סט עם עכבר נטען לעומת לא נטען ? ועבור עכבר לא נטען תוך כמה זמן נגמרות הסוללות בעכבר בממוצע? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב: החלקים פחות או יותר: מעבד- +AMD Athlon 64 3000 לוח אם- Gigabyte GA- K8N Ultra כרטיס מסך- Leadtek 6600GT 128 MB 1 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח- 80GB התקציב שלי לספק+מארז זה עד 650 שקל בערך. ספק- 350 ש"ח מארז- עד 300 שקל. מה שחשוב זה שהמארז יבוא עם שני מאווררי 120MM, וכמה שיותר יציאות USB, והכי חשוב שיהיה יפה!! צבע לבן משולב עם עוד משהו... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על ספק ומארז (לא חייב שיבואו ביחד) ?? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-