עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rafy_2218,

אז ככה, יש לי באייבורי, זיכויי של 340 ש''ח על המקלדת הישנה שלי(G510) ואני רוצה להביא מקלדת גיימינג מכנית.. הבעיה שאין להם כזה מבחר גדול... אז אחרי כמה שעות של סריקה פה בפורום וטחינה של סרטונים ביוטיוב.. הגעתי למסקנה(לדעתי כמובן) שהמקלדת הכי טוב שאני יכול להביא משם זאת הThermaltake Meka GUnit Gaming USB.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5263 אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה והאם יש משהו יותר מומלץ ממה שיש באייבורי.. נ.ב., אין בעיה עם התקציב כל כך...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת משולבת לייזר,שחור לבן,כמה שיותר שזולה ואמינה. חברה לא משנה,לא גודל פיזי,ולא מהירות. עדיף שמתכלים יניבו הרבה הדפסות,ועדיף שהם יהיו לא יקרים/שיש תחליפיים שלא דופקים את המדפסת. תודה!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by bono_71,

שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 0 תגובות
    • 440 צפיות
  4. Started by nananoam123,

תקציב 800 חריגה 1200 בקשה לא ביטס אתה משלם על יופי לא על איכות שימושים מוסיקה שהיה הרבה באסס לא ברמות מוגזמות כמו הביטס אוזנית טובות לדאפסטפ האוס ורמיקס

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על אוזניות+מיקרופון משו טוב עד 150 ש"ח בחנויות BUG IVORY KSP STORM או עוד משו שיש בחדרה תודה

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  6. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

7. היי, אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד. התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב. יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =] אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  8. מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Kirma,

אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by gor84,

שמתי את העין על http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=117 כמו כן, יש לי היכרות עם http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481 ואני חייב להודות שאני מאוכזב ממנה (הגומי על העכבר מתקלף והמקלדת מרעישה מאוד). חשובה לי פונקציונלוית בעכבר בעיקר (לפחות 5 מקשים) ועדיף שגם למקלדת. המקלדת חייבת להיות שקטה ועדיף כפתורים דקים. תודה לבעלי הניסיון והטיפים..

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אני גיימר ממש ממוצע.. משחק בעיקר ב קאונטר סטרייק.. אני רוצה המלצה לעכבר עד 100 ש"ח

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by LOLFTW,

היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by fatsrir,

איזה הגה הכי מומלץ למשחקי המירוצים של סדרת NFS? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום! אשמח לקבל המלצה למקלדת גיימינג מאחד אתרי המכירות המוכרים בחו"ל, לדוגמה:Ebay או DX. עד 15$-17$. שיהיה בה את כל המקשים הרגילים ואם יש פיצ'רים נחמדים זה רק יוסיף. שהמקלדת לא תהיה רועשת מידי ושהלחצנים ילחצו בקלות במידה הטובה. עכשיו עכבר: ראיתי פה מישהו שהזמין את זה: http://dx.com/p/rh1900-wired-usb-2-0-800-1600-2400-3200dpi-laser-engine-game-mouse-black-230897 ראיתי שהחוות דעת שלו עליו הייתה די טובה ואפילו מצויינת בשבילי, "המשתמש הממוצע". אם יש משהו יותר טוב באותו המחיר אשמח לדעת. אני רוצה אחיזת "Calm" אם אני זוכר נכון שקוראים לה כך. *אין צורך בחלקים שיהיו מחברה עם שם עולמי, אני לא צריך את ה"ביוקר" אני רק רוצה להנות מנוחות ועיצוב וכמובן על הדרך ביצועים טובים לא פחות. *ש…

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by iliahrom123,

טוב אז הבאתי מערכת חדשה לא ממזמן והגיע הזמן גם להחליף את הציוד ההקפי[מסך כבר יש U2414H לא כ"כ התייעצתי לפני הקניה אבל אני לא מאוכזב ומרגיש שיפור לאומת ה2209WA היה קודם] בכל אופן לא ראיתי שם טופס שצריך למלא,אז התקציב עומד על 400 שקל למקלדת ו400 לעכבר,פד כבר יש QCK+ ניראה לי משחקים בעיקר כמו BF,CS,COD,WD כמו כן יש פה ושם שימוש קטן בעריכה תודה לעוזרים וחג שמח [h=1][/h]

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by God4U2,

לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BenK,

הASUS x50 שלי התפגר חבל"ז ועכשיו נדפקתי בלי סי די רום אני צריך המלצות ממישהו שיש לו סידי רום חדש והוא מרוצה (*עדיף אמינות על מהירות) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים