עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ABL,

היי יש לי G9 ואני אוהב את הגוף גומי שלו אבל הוא קצת קטן לי ונראה לי שאני יעדיף אחיזת palm.אז אני מחפש עכבר חוטי גדול עם גוף גומי כמו של הG9 יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by roeingg,

שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Evil Activities,

שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avivboker,

שלום לכולם. אני כיום משתמש בעכבר microsoft sideWinder x8 כבר המון שנים ומאוד מרוצה. אך בשנה האחרונה יש משהו שמאוד מתסכל אותי שזה הסוללה שלו למי שמכיר את העכבר הזה הוא אלחוטי ויש לו אפשרות להיות חוטי -אבל לא ממש להיות חוטי ,אלה להטעין אותו תוך כדי שימוש עם כבר מגנטי שמתחבר אליו וזה היה מאוד נח בהתחלה אלה שקיים באג חומרתי בעכברים האלה מסתבר שמתי שהוא במהלך כמה שנים נשרף איזה רכיב במתאם האלחוטי שלו והוא לא מעביר חשמל לעכבר קרי מספיק להטעין אז כמובן שעברתי לסוללות נטענות ומטען חיצוני והכל עבד יפה.. אלה שזה ממש לא נח להטעין סוללות חיצוניות ואורך החיים שלהם לפחות אצלי הוא מאוד קצר (כחצי שנה - שנה) מה שמביא אותי להחלטה לקנות עכבר חדש . עם התכונות האלו - שיהיה אלחוטי + חוטי שיהיה…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני צריך לקנות עכבר ומקלדת בלוטוס. אני רוצה שהעכבר יהיה נטען ויהיה עם כפתורים קדימה/אחורה ועדיף שיוכל לעבוד גם על זכוכית (לא חייב) והמקלדת שתהייה עם הפריסה המוכרת והנוחה. ראיתי עכברים הדגם Logitech MX Anywhere 3 ואת Logitech MX Master 2S בסביבות 250-270 ש"ח ומקלדת Logitech Multi-Device K375s ב-200 ש"ח ואשמח אם תמליצו לי אם זה טוב או שאפשר למצוא דברים טובים יותר במחירים האלו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by cold fire,

העדפה לעכבר אם כבל (אין כוח וזמן להטעין סוללות - מנסיון)

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by neogod,

על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני מחפש עכבר שקט שמתי שמקליקים עליו לא ישמע כמעט רעש תקציב לא משנה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by CaRTeR,

אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by liatdo1,

ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. אני שחקן (אסטרטגיה) WARCRAFT 3 TFT ואני מחפש לציוד גיימינג טוב שיעזור לי להתקדם אז אם תוכלו לייעץ לי על מקלדת טובה שזה כלי מאוד חשוב במשחק אשמח ובכלל... בינתיים ראיתי רק 2 מקלדות לגיימינג TARNTULA וZBOARD אז תוכלו לחדש לי עליהם לייעץ לי או בכלל להראות לי חדש אודה לכם מאוד! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כיום אני משתמש בגלאקסי S לקרוא ספרים בפורמט PDF, אבל עם כמה שהמסך שלו גדול, זה לא מספיק גדול וזה דיי מציק אחרי קריאה ממושכת. אז אני מחפש לקנות קורא ספרים אלקטרוני או טאבלט מבוסס אנדרואיד. הדרישות שלי שיהיה לפחות 7" ומעלה (כמה שיותר יותר טוב), ומחיר כמה שיותר נמוך (יש תקציב, אבל מעדיף לחסוך). אם זה קורא ספרים אז שידע לקרוא טוב קבצי PDF מלאים בתמונות ואובייקטים שונים ולא רק מלל. ואם זה טאבלט אנדרואידי אז שיהיה דיי חדש ולא מיושן כדי שיקרא את הPDFים בצורה חלקה. אני מבין שיש את הקינדל של אמזון אבל יש לו כל מיני דגמים ואני גם לא יודע אם הוא יכול לקרוא PDF, אז אני מעדיך לקבל המלצות מהחבר'ה פה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  17. Started by EF,

שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי רמקולים של microlab דגם M-200 שקניתי לפני מליון שנה.. אני מחפש להשתדרג משמעותית בגיזרת הסאונד. הדרישות שלי הם לא למשהו עם ווליום גבוהה אלא איכות במשחקים. מוזיקה אני לא שומע איתם. אין לי מקום לרמקולים מאחורה כך שאני צריך משהו קידמי מקדימה. חשבתי על Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound Bar. דעתכם? משהו אחר איכותי? המלצות התקבלו בברכה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by eity,

אני מתלבט בין trigue 300 או inspire m2600

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by flezet,

ברצוני לקנות תיק (גב בלבד - לא כתף) חדש למחשב נייד (מסך 14) התקציב כ200 ש"ח. מי יכול להמליץ על יצרן דגם עדיפים.... הדגש על : הגנה על הנייד, עמידות לאורך זמן, נוחות ועיצוב...

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  22. ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by etay93,

רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by kingdavid,

ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים