עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by NaNdoS,

לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אז ככה דבר ראשון יש לי ויסטה 64 ביט אז צריך להיות התאמה לזה כי הבנתי שיש מצלמות שלא עובדות טוב בלי דרייברים מתאימים שנית חדות מעולה, אופציה לזום או תקריב יהיה טוב ריאות טובה בלילה עם אור כמובן אבל עדיין אני יודע שקיימים הבדלים מיקרופון אופציונלי, אני מעדיף משהו איכותי בוידאו ולכידת וידאו ולא מיקרופון למרות שאם יש משהו במסגרת התקציב סבבה עכשיו בקשר לפריימים לשניה עדיפות לגבוה כי אני צריך וידאו חלק וחד כמובן אני אשמח לשמוע אופציות תודה לעוזרים מראש חג שמייח נ.ב אפשרות לקניה בחול EBAY וכו

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  6. מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

מתלבט בין Chieftec Mesh (ksp) Chieftec bravo (ksp) sunbeam transformer (noacomp.co.il) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 המחיר אותו מחיר כמעט... ספק יש לי... 400W הנרמס ליברטי

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by omrit,

שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ssib,

היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  11. אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :

12. Started by malikl,

היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בקרוב (אני מקווה) אני אקנה מחשב חדש. מה דעתכם על המארז הזה? (עם מאוורר 90 בדופן) יש אלטרנטיבות (750 ש"ח) ? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/tsunami_index.asp

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by MagnuM_47,

שלום. אני מעוניין לדעת כמה עולה מדפסת מסוג 2210 All-In-One הפכתי את כל האינטרנט כולל את האתר של HP ולא מצאתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by nir2711,

שלום לכולם יש לי ידית משחק XBOX 360 אם מתאם על חוטי .. הכול עבד סבבה ופתאום המתאם לא עובד כאילו שווק חיים תגידי כול היציאות דפוקות אבל לא ... למשהו כראה כזה דבר ???? או יודדע איך לפתור את זה ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Motix,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xlSnaK,

אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by kingdavid,

ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by pssheba,

שלום, קניתי את המדפסת שבכותרת ואין לי רגע דל. ההדפסה יוצאת מפוקסלת ! קיימת דרך להגדיר רזולוציה למדפסת הזו ? תודה

20. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=366763 מישהו שאני מכיר מחפש מדפסת לייזר צבעונית בזול. הביקורות עליה בזאפ טובות לא שאני ממש מחשיב אותן. ולכן אני שואל כאן עם מישהו מכיר אותן לאורך זמן של שנה בערך או קצת פחות? בעניין אמינות או שירות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  22. שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!

23. Started by Batels,

אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by נומאד,

מבוסס n force או לוח עם צ'יפסט של VIA kt266a ? ראיתי שבמבחנים מסוימים הKT עוקף את NFORCE וההפך, ואל תתחילו לצעוק יש לו כרטיס מסך מובנה בעל ביצועים גבוהים יחסית לכרטיסים מובנים אחרי, מובנה זה דרעק, אין צורך לתרץ למה, ואני לא מאמין שמישהו פה יהיה מוכן לשחק DOOM3 עם כרטיס מובנה, לפי מה שהבנתי/קראתי ג'י פורס 3 בקושי יעמוד במשימה של להריץ אותו.(כולה 15 פריימים לשניה) בכל מקרה מובנה לא מומלץ(לגיימרים שביננו), אולי אפשר לבטל את המובנה כלומר לקבל לוח בלי כרטיס מסך? הלוואי, יחסוך קצת כסף. טוב אם אני כבר כאן אז למה לא איזה זיכרון DDR אתם ממליצים, אני רוצה לקנות אני רוצה משהו איכותי, במחיר סביר משהו עד 400 שקל האם לקנות לוח a7m266 זה מתכון בטוח לצער עמוק לאחר שיצאו לוחות KT266A ? בת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.