ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך קצת מידע: - מהו המארז הטוב ביותר בשוק כרגע? - ומהו ספק הכוח הטוב ביותר? אני מעוניין לקנות את המארז והספק האיכותיים ביותר. חשוב לי שהספק והמארז יהיו מאוד שקטים. המפרט שלי בינתים הוא: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סט (לא בהכרח אלחוטי) בכ200 שקלים. אני מעדיף שהעכבר יהיה גדול וחשוב לי שלגלגלת יהיה צידוד. במקלדת אני אשמח לכפתורי מדיה. ממה שראיתי, זה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=8445 וזה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=11877 המתמודדים העיקריים (על אף שלשניהם עכברים קטנים יחסית).
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק של XBOX360 אלחוטי למחשב אבל אני לא מצליח להתקין אותו. חיברתי אותו למחשב, אך המחשב לא זיהה שיש התקן חדש. התקנתי את הדרייבר לויסטה 64, אבל זה התקין איזה משהו שלא עזר. אני לוחץ על הכפתור של הרסיבר- ואין תגובה. מישהו יכול להדריך אותי?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ספק 420W לבנייה של מחשב, אבל אני בתקציב מאוד מוגבל לכן אני מעדיף שהוא יבוא עם מארז המארז צריך להיות בעל ספק 420W 120mm fan
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי. יש לי אוזניות בלוטוס Plantronics Backbeat 903+ שלפעמים אני מחבר אותן למחשב (נייח) כדי לראות סרטים. הבעיה היא שכשאני מדליק את האוזניות, הן עושות צליל של התחברות אבל לא עובר סאונד מהמחשב (למרות שהן paired וברשימת התקנים כתוב connected). הדרך היחידה לגרום להן לעבוד היא כל פעם שאני רוצה לחבר את האוזניות, לעשות unpair, להכניס את האוזניות למצב discoverable ואז לעשות pair מחדש במחשב. התהליך דיי מסורבל, האם יש דרך לפשט את זה, או לגרום למחשב לזהות את האוזניות גם אם הן התנתקו והתחברו שוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי 7900GS ב-EBAY, שהגיע ללא מתאם כמוזכר. הספק הנוכחי שלי הוא ללא קונקטור PCIX (ולא בא לי להחליף אותו...). איפה מוצאים מתאם כזה ?? חרשתי משהו כמו 6 חנויות, שלרוב לא ידעו על מה אני מדבר..
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב שלי במארז חדש. יש לי את הקומפיוקייס הנפוץ הישן והטוב, http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741, ואיך לומר, נמאס לי ממנו קצת... כשקניתי את המחשב לא רציתי להשקיע במארז אז קניתי משהו זול וטוב, אבל עבר הרבה זמן ועכשיו ברוך השם אין בעיות של כסף. אני רוצה איזה מארז יפה כזה מהאלה עם העיצוב המיוחד והחלון שרואים את כל האורות שבתוך המחשב וכו'. אל תשתגעו עם מחירים אבל אפשר להשקיע איזה 700 שקל... הבעיה היא שהמחשב שלי צמוד לקיר והדלת של מארז, ששם אני מניח שנמצא החלון במארזים עם חלון, צמודה לקיר, כך שאם יהיה שם חלון לא יראו אותו בכלל... כך שאני חייב מארז הפוך שהחלון בצד השני (אם יש כזה דבר בכלל)... תודה נ.ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי לאחרונה מדפסת לקסמרק X5650, וכשאני שולח הדפסה של קובץ וורד היא מדפיסה אותו מימין לשמאל אבל האותיות מתהפכות לדוגמא: אם כתוב "שלום" אז היא תדפיס "םולש". תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה לעכבר בלוטוס שאפשר להטעין בעזרת הUSB ושיש לו כפתוריי קדימה אחורה ושליטה על מהירות העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-