ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חנות ספציפית שמוכרת את המוצרים שלהם? עד כה היה לי במשך 7 שנים את הA4TECH RFKB32+ RFSOP48 (מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי) והוא החזיק כמו כריש עכשיו אני מעוניין להחליף את הסט הזה בסט שקט יותר ואלחוטי קראתי במגזינים על הcybersnipa אך היכן ניתן למצוא ריכוז של המוצרים שלהם? כנ"ל של A4TECH? עד 300ש"ח אני מוכן להשקיע
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשרו לפה אבל אני רוצה לשים בחדר שלי מצלמת אבטחה לא רוצה להשקיע הרבה כסף אפשר אני יכול לחבר אותה למחשב או לדיסק קשיח אני מוכן להשקיע בזה 100 שקל {לא כולל מצלמה ודיסק קשיח כי יש לי את זה} אם יש איזו תוכנה או איזו מצלמה שעושה את זה... אודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמובן שניתן לצרף אופציות של דגמים שיש בארץ (אני אבדוק אם יש דגמים תואמים בחו"ל) ... הנה מס' דגמים שמצאתי בחו"ל http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1070788&csid=ITD&body=REVIEWS http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2573083&CatId=141 http://www.directron.com/p990.html
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-