ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרגע HP 2210 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים עד שהיא פתאום התקלקלה..משהו מוזר ביותר לתקן אותה אצל החברה זה 250 שקל ולכן אמא שלי שוקלת לקנות מדפסת משולבת חדשה... עד עכשיו תמיד קנינו HP ואת האמת היא באמת חברה איכותית ואני ממש מבסוט מהמוצרים שלה. היות ואני לא מבין ממש בתחום אני יתן למומחים כאן לעזור לי אני רוצה מדפסת משולבת הצריכה לכלול צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. הסכום שלי הוא בסביבות ה 1000 ואם אני יראה לנכון אני גם יכול לעלות את התקציב אבל לא לחרוג יותר מדי אני מתלבט בין מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו אם אפשר לדעת מה עדיף מדפת לייזר או הזרקת דיו תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מדפסת משולבת (הדפסה/פקס/סורק) חדשה. השאלה אם לחזור ולקנות מדפסת דיו, או לשלם קצת יותר בטווח הקצר ולקנות מדפסת לייזר צבעונית משולבת ? כמות ההדפסות אצלנו בבית קטנה (כ 30 עמודים בשבוע). התקציב עד 1000 ש"ח. האם יש מדפסת לייזר מומלצת בטווח המחירים האלה ? אשמח להמלצות בשני הכיוונים. לאור העובדה שהמדפסת הנוכחית שווקה, צריך חדשה בדחיפות. תודה, בעז
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
חשבתי על לקסמרק X5490 או X5470. ישלי עם לקסמרק ניסיון טוב מאוד...יש עוד משהו אני לא מדפיס הרבה. ונראה לי שאני אשתמש בפקס יותר מאשר בהדפסות...תודה
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד 500 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהמדפסת HP Deskjet Ink Advantage. אתם יכולים להמליץ לי על מדפסת משולבת אחרת? השימוש הוא שימוש ביתי בסיסי. חשבתי ללכת על קנון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישו מכיר אולי את המדפסת HP Oficejet 5610 ויכול להביא עליה חוות דעת? במיוחד בקשר למהירות הסריקה שלה והאיכות של הסריקה. ורציתי גם לשאול, מה יותר טוב הזרקת דיו או לייזר? עכשיו רציתי בבקשה גם לבקש המלצה על מקלדת BT טובה ומהירה. תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למטען תואם AA/AAA - כלומר הסוללות שמפעילות את שלל סוגי הציוד ההיקפי. עשיתי חיפוש ולא ראיתי משהו קונקרטי. יש איזה מוצר מנצח? בעבר ראיתי בפורומים כאן המלצות לחברה בשם LaCrosse, אם איני טועה. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 27 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מבקש המלצה על מיקלדת ועכבר אלחוטיים לא משהו יקר סוללות רגילות שיתן תמורה טובה לכסף עבור מחשב לילדים שיהיה אמין בעיקר (האם הסט של סילבר ליין טוב?) ניר
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת לשיחות זום מהמחשב אבל המיקרופון שלה גרוע, לכן אני רוצה לקנות מיקרופון חדש המתחבר למחשב ישירות. אני מחפש משהו פשוט אבל המיקרופון צריך לקלוט גם ממרחק של כמה מטרים ממני (עד 3 מטר). ראיתי את המיקרופונים הפשוטים שנמכרים ב - KSP וכאלה, אבל אני לא בטוח שהם יקלטו היטב סאונד ממרחק של כמה מטרים. יש לכם המלצה למיקרופון זול ואיכותי?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפצל USB ל 7 / 10 פורטים עם מקור מתח חיצוני, 2A (אמפר)+ אני צריך לחבר 3-4 הארד דיסקים חיצוניים 2.5" שאין להם מקור מתח חיצוני, ועוד כמה מכשירים כמו סמרטפונים, מצלמת רשת, מקלדת, עכבר... ושימוש נוסף הוא להטענת כמה מכשירים סלולריים וטאבלטים במקביל. ראיתי שיש כל מיני מפצלים בזאפ, הרוב סינים, ללא תו תקן ישראלי. כמו: http://pc2.co.il/items/97996#techDetailsAName http://usb4.co.il/items/102196 http://www.4com.co.il/products/214762 - יקר! http://www.usbid.co.il/product1324.aspx https://ksp.co.il/?uin=18038 http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4577000004&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he * בעיקרון המפצלים "הטובים" הם כאלו שיש להם שנאי עם זרם של 2A…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-