ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, בתור אחד שמתעסק לא מעט בתוכנות גראפיקה (בזמן האחרון בעיקר בדו-מימד), אני מרגיש שמתפתח לי פרקינסון ביד מהאימפרטור הזוועתי שיש לי. אני צריך משהו נוח ומדוייק יותר ולכן אני חושב על רכישה של לוח גראפי. התקציב פחות רלוונטי, כאשר אמור להיות בטווח של כמה מאות שקלים. כעיקרון אני לא צריך משהו מקצועי, אך מצד שני גם לא בסיסי - במידה ויש דגם משופר בתוספת כספית לא גדולה, אעדיף ללכת עליו. עשיתי מחקר קטן ברשת והגעתי למסקנה שלוחות גראפיים של Wacom הם מהיותר איכותיים ופופלריים שיש, כאשר יש 2 סדרות עיקריות - Bamboo למשתמשים ביתיים ו-intuos לשימושים יותר כבדים ומדוייקים. הקטע הוא שיש מספר דגמים בכל סדרה במגוון מחירים כך שגם לאחר סקירה ברשת לא מצאתי מי הכי תכלס משתלם. אני מעדיף…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מארז, בטווח המחירים של Gigabyte Aurora שעדיפים עליו מבחינת קירור, משקל, איכות, קלות התקנה, ואולי אפילו תאימות לתקנים כמו EATX ו-BTX ?
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי את עיני על מארז של thermaltake שנקרא soprano (ב-sky pc הוא עולה 445 ש"ח בלי ספק כוח). מישהו מכיר? בכל מקרה אני אשמח לקבל גם המלצות נוספות. יש לי שאלה נוספת - האם בשביל להנות מ- parity בזכרון DDR2 אני חייב שני רכיבי זכרון זהים (כולל פירמה וכולי) או שאפשר פשוט להישתמש בשני רכיבים בעלי מהירות זהה? (במקרה שלי 533MHZ).
-
- 18 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רוצה לקנות מארז עם ספק טוב לפחות 400W וקירור טוב (במארז, לא בנוסף). עד 600 ש"ח. תודה! כרגע אני לוקח CompuCase 6CS3 בנוסף ל-TopTower 450P5. האם הקירור של המארז הזה הוא מספיק ל-OC סולידי?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב שלי במארז חדש. יש לי את הקומפיוקייס הנפוץ הישן והטוב, http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741, ואיך לומר, נמאס לי ממנו קצת... כשקניתי את המחשב לא רציתי להשקיע במארז אז קניתי משהו זול וטוב, אבל עבר הרבה זמן ועכשיו ברוך השם אין בעיות של כסף. אני רוצה איזה מארז יפה כזה מהאלה עם העיצוב המיוחד והחלון שרואים את כל האורות שבתוך המחשב וכו'. אל תשתגעו עם מחירים אבל אפשר להשקיע איזה 700 שקל... הבעיה היא שהמחשב שלי צמוד לקיר והדלת של מארז, ששם אני מניח שנמצא החלון במארזים עם חלון, צמודה לקיר, כך שאם יהיה שם חלון לא יראו אותו בכלל... כך שאני חייב מארז הפוך שהחלון בצד השני (אם יש כזה דבר בכלל)... תודה נ.ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, מחפשת המלצה על מדפסת צבעונית , מה חשוב ביותר: 1. רצוי שהדיו לא יהיה יקר 2. הפקת צבעים איכותיים או לפחות ברמה טובה + 3. אפשר שיהיה דו צדדי זה יכול להועיל (לא חובה) 4. קיבולת הדפסה בכמות סבירה+ (ז"א מידי שבוע יש כמה הדפסות ויכול מידי פעם להיות בעבודה יומית קבועה) 5. לא יודעת אם זה מייקר בהרבה אבל אם יש אפשרות להדפיס על בריסטול דק ולא על נייר רגיל זה מעולה פחות חשוב משולב יכול להיות נחמד אבל זה לא קריטי אם זה מעלה את המחיר אז לא חייב , העיקר שימוש הוא במדפסת לא קריטי אלחוטית או לא, זה גם יתרון אמנם לייזר או דיגיטלי אין לי מושג מה זה אומר כל עוד התקציב נשמר ויש איכות, מדפסת שתחזיק הרבה זמן ולא דורשת תקונים בכל פעם תקציב - גמיש. מ - 300 ש"ח - 600 ש"ח גג רכשתי בעבר…
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום.... יש ברשותי מדפסת HP מסוג OFFICEJET 5610 ענתיקה כבר קרוב ל 10 שנים. ת'אמת אף פעם לא נהניתי מהמדפסת היא גדולה מגושמת ונורא איטית , אבל החיסרון הגדול שלה הוא : מחירי ראשי הדיו הם יקרים ונגמרים מהר!!! עכשיו לצורך לימודים אני צריך להשתמש הרבה בהדפסות ולכן אני צריך מדפסת משולבת אלחוטית טובה: הדברים שהכי חשובים לי : 1. חסכונית וראשי דיו זולים. 2. פקס . 3. צבעוני . 4. מהירה. 5. טווח מחירים 400-600 עשיתי חיפוש באינטרנט ונתקלתי ב4 מדפסות שנראות לי טובות : 2 של BROTHER ו- 2 של HP. של בראדר : 1. Brother MFC-J4420DW 2. Brother MFCJ470DW אני יודע שאין מה להשוות והראשונה הרבה יותר טובה , השאלה שלי לגבי החיסכון שלה כי הבנתי שהשניה היא נורא חסכונית. …
-
- 5 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.
-
שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכון לקנות מדפסת לייזר לבית/משרד בינוני. סביב מחיר של 1100 ש"ח. אשמח לקבל המלצות. בכללי אני מתלבט בין שתי חברות HP ו- XEROX. למשיב אודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת לייזר ביתית הדפסה/צילום/סריקה של עד עשרות דפים בחודש (אני מודע שדיו יכולה להיות יותר זולה אבל מעדיף בכ"ז לייזר) - שחור לבן או צבעוני אודה על המלצות בנושא
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת. חשוב שתהיה לייזר, וכוללת פקס פלוס סורק. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרגע HP 2210 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים עד שהיא פתאום התקלקלה..משהו מוזר ביותר לתקן אותה אצל החברה זה 250 שקל ולכן אמא שלי שוקלת לקנות מדפסת משולבת חדשה... עד עכשיו תמיד קנינו HP ואת האמת היא באמת חברה איכותית ואני ממש מבסוט מהמוצרים שלה. היות ואני לא מבין ממש בתחום אני יתן למומחים כאן לעזור לי אני רוצה מדפסת משולבת הצריכה לכלול צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. הסכום שלי הוא בסביבות ה 1000 ואם אני יראה לנכון אני גם יכול לעלות את התקציב אבל לא לחרוג יותר מדי אני מתלבט בין מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו אם אפשר לדעת מה עדיף מדפת לייזר או הזרקת דיו תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-