עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by yonizaf,

העכבר שלי (MX518) החליט סוף סוף שנמאס לו לעבוד, ואני רוצה לקנות אחד חדש. ההתלבטות היא: מצד אחד, אני יכול פשוט לקנות G400 (או G400s) שהוא באותה צורה כמו העכבר הנוכחי שאליו אני כבר רגיל, וגם ידוע כעכבר מומלץ. מצד שני, האחיזה שלי היא fingertip, והעכבר הנ"ל מתאים לאחיזת palm דווקא, ולטענת רבים לא כל כך נוח לfingertip. נכון שאני כבר רגיל אליו, אבל אולי שימוש בעכבר שמתאים לאחיזה שלי יתברר כנוח יותר בסופו של דבר. אז זו בעצם השאלה: עד כמה משפיעה ההתאמה של עכבר לאחיזה מסויימת? האם באמת עדיף לי לחפש עכבר שמתאים לאחיזה שלי בהנחה שהוא יהיה יותר נוח בסופו של דבר, או שעדיף לדבוק בצורה המוכרת שכבר התרגלתי אליה?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by -Tal-,

שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by IDan2013,

שלום! אני מעוניין לקבל הצעות למקלדת עכבר ופאד כמו שציינתי כבר בכותרת. שימושים:גיימינג ושימושים רגילים כמו אינטרנט או כל דבר אחר. אחיזת PALM. תקציב:250 ש"ח להכל, גג 300. האם כדאי לי לעכב קצת את הקנייה ולחכות אולי למבצעים של Black Friday?אולי יהיה מבצעים שיאפשרו לקנות דברים יותר טובים בתקציב למרות שלא נראה לי.. אני מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן יש משהו יותר טוב מחו"ל. תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Gilladriel,

היי, זקוק לעכבר חדש - לווינדווז ומשחקים. ניסיתי את הבאים: cm storm spawn zowie fk g500 g400 roccat pyra ועוד מגוון של עכברים (מייקרוסופט וקצת מאיביי) - כל אלה לא עבדו בשבילי. העניין הוא שלאט לאט הולך ומתחוור לי שהיד שלי התרגלה כנראה לM6900 הנוכחי שלי, שהולך ומזדקן עם השנים. הבעיה שתמיד הייתה לי איתו היא שהוא עשוי פלסטיק ולעיתים מאוד חלקלק, דבר המקשה על האחיזה. האם מישהו\י מכיר עכבר בעל פרופיל דומה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by W4Rz,

שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by אריק9,

אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני זקוק ל2 פדים לחדר שלי.. הדרישות 1. דק ככל האפשר 2.לא בולט יותר מידי 3.עדיפות לשחור חלק אשמח לקבל לינקים לחנויות.. תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by bneli,

יש לי פד ישן שכבר מתפורר ואני מחפש פד חדש הפאד שיש לי הוא עשוי ממין בד כזה מלמלה ומתחת זה פלטה של ספוג עבה (4מ"מ בערך) אני מחפש משהו בסיגנון הזה..עבה כזה...לא כמו הפלסטיקים הדקיקים ראיתי שלSteelSeries יש פאדים שנחשבים טובים אבל יש המון סוגים.. הייתי רוצה שתכוונו אותו לסוג שיש לו תתכונות האלה פחות או יותר עדיף שיהיה לו צבע מעניין לא סתם שחור חלק..! עדכון:עוד התלבטות שיש לי..אם כדאי אולי פאד עם כרית אחיזה ליד(לא הפשוטים המגעילים) כמו Razer Vespula Dual Sided Gaming Mouse Mat? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10501 אם זה באמת נוח הכרית הזאת? תודה רבה זה הפאד הנוכחי שיש לי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Dom,

יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by natigabay,

קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by Guy950,

המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OR007,

אולי זה נשמע דבילי אבל כן ! אני מעוניין לפד לעכבר... העכבר שיש לי הוא מיקרוסופט אלחוט (חלקכם ראה בת'רד למעלה) ובעכבר הקודם שלי נוצר מצב שבין הדברים השחורים האלה מתחת לעכבר (יש 4 כאלה) בחריצים שלהם התמלא אבק שלא היה ניתן לניקוי. רוב הפדים שניסיתי פשוט לא הלכו טוב עם העכבר (גם צילום רנטגן לא היה טוב...פשוט לא עבד) למישהו יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by Ymac,

שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! רציתי המלצה על פד כבר מקצועי ואמין שיהיה יציב ומדוייק ונוח גם לעכבר וגם ליד. עד עכשיו יש לי משהו פשוט שעולה 20 ש"ח. רציתי המלצה למשהו יותר טוב, אם זה של RAZER או חברה אחרת. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by T-boon,

הי, מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח מה עדיף, משולב עם מדפסת? ליזר, צבעוני או שחור לבן? חיבור רשת קווי / אלחוטי? שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הפקס הנוכחי התחיל להשתגע, וכרגע הוא שולח פקסים מהמזבלה העירונית. מחפש מכשיר חדש,זול, אמין, לא גדול, שישמש כפקס,ומכונת צילום מסמכים פה ושם(לא בכמויות). אין לי צורך שישמש בתור מדפסת, יש לי מדפסת אחרת טובה. משהו שלא יגמור דיו כל שני וחמישי. אם יש סורק- זה יהיה נחמד, אולי ישמש פעמיים בשנה. חשבתי על CANON MX320 ראיתי שיש גם 360 ב 20 שקל יותר... מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by AlphaRomeo,

שלום לכולם, הידע שלי במכשירי פקס שואף ל0, ולכן אני זקוק לעזרתכם. יש לי צורך במכשיר פקס לצורך שליחה/קבלה של מסמכים פעם ב... (יכול להיות פעם בחודש) ראיתי שמכשירי פקס יעודים גדולים ויקרים. לא כ"כ משתלמים לשימוש שלי. ישנם מכשירים זולים בהרבה, שמשלבים גם מדפסת וסורק. איך המכשירים הנ"ל? האם הפקס שלהם עובד טוב? ז"א המסמכים נשלחים/מתקבלים באיכות טובה? מכשיר לדוגמה : http://ksp.co.il/?uin=22643&BlackFriday2016 תודה לעוזרים.

25. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים