ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש ערכת טכנאי מחשבים. שתכלול בין היתר: כבל / מכשיר לבדיקת תקינות הספק כבל / מכשיר לבדיקת תקינות לוח האם מתאים שונים, USB-ATA-SATA כמו-כן ערכת מברגים וברגים. משהו יודע איפה אפשר לקנות את הדברים האלו ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת שיחות וידאו איכותית עד 200 ש"ח שתהיה עם איכות תמונה טובה ובאיזור עכו והקריות (החנות).
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר הישן שלי, השימוש הוא משרדי בלבד אבל אני רוצה להשקיע בעכבר נוח ואיכותי. אני פחות מלהב מאלחוטיים, בגלל שצריך להחליף בטריות לעיתים תכופות (אלא אם מישהו ממש ממליץ על אלחוטי מסויים). התקציב שלי עד 300 ש"ח. אני מתלבט בין עכבר Logitech G5 Laser Mouse עכבר Logitech G9 Laser Mouse עכבר LogiTech MX518 יש המלצות נוספות\אחרות? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-