ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מקבל הרבה חופשות מהעבודה בזמן האחרון, ואני מחפש מקלדת לגיימרים תקציב בילתי מוקבל.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין כשבע שנים, מדי פעם אני משמן את המאווררים , אולם מעולם לא חידשתי את המשחה הטרמית. בתוכנה SPEENFAN מוצגת הטמפרטורה 40C למעבד Q9450 במנוחה ו 39C ל nVidia GeForce 9600. במאמץ CPU עולה לאזור 67 וה GPU לאזור 52 כאשר הטמפרטורה בחדר היא 19C. הקירור עבד על העוצמה המינימלית שלו , לאחר העלאה הטמפרטורה צנחה במהירות. שאלות: 1. האם ניתן להשאר קבוע על העוצמה המינמלית של הקירור גם לקיץ ? 2. האם נדרש להחליף את המשחה הטרמית או ניתן להסתדר עם זה עד סוף חייו של המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן לפני קנייה אני מעוניין לקנות טסטר לכל מני צבעים של CHERY MX. בחנויות הם לא רוצים לפתוח לתת לי לנסות אז אין לי ברירה כי אני רוצה להיות בטוח עם הקנייה ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/CC-Keyboard-R-4-Clear-Keycaps-4-x-Cherry-MX-Switches-Sampler-Tester-Kit-/281800827472?hash=item419ca36250 מה דעתכם? נראה מזוייף לא? המחיר זול מאוד לדעתי... בכ"מ אם יש לכם מה להציע אני אשמח, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להביא את ההגה הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=26-128-006&depa=1 עכשיו מישהו יודע כמה זה יעלה לי להביא אותו (ואם כדאי - איך הניו אייג' הזה?) ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-