ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב HTPC, שיהיה מספיק חזק גם בשביל סרטי HD אבל גם בשביל שימוש במחשב למשחקים, אינטרנט וכו'. הדילמה שלי - איזה מקלדת ועכבר/שלט לרכוש לטובת העניין. הדרישות: מרחק - כ4 מטרים. תקציב - עד 400 ש"ח מקלדת לא מאסיבית מדי (אולי עדיף שלט או מקלדת עם TRACK BALL במקום עכבר שיהיה יותר נוח לנווט בלי שולחן כבסיס). עדיפות לקנייה בארץ. ממה שהספקתי לראות כאן בפורום רוב המקלדות הן או יקרות מדי או מספיקות למטר וחצי, האם אין סט מקלדת ועכבר/שלט שעונים לכל הדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למהנדסים שלי את הציוד ההיקפי - הם עובדים איתו שעות ומגיע להם משהו איכותי ונוח. דרישות למקלדת: 1. נוחה לעבודה ממושכת והקלדה. דגש על ארגונומיה ויכולת התאמה (הגבהה, משטח מנוחה לידיים, וכדומה). 2. עדיף חוטית. 3. מקשי קיצור ומקרו זה נחמד אבל לא חובה. 4. חייב עברית על המקלדת. 5. עדיף משהו עם מקש ENTER גדול וסידור סטנדרטי של מקשי END-HOME-DELETE וכדומה. 6. איכות בניה טובה. 7. לא רועשת! דרישות לעכבר: 1. גדול ככל האפשר. משהו בגודל של MX518 ומעלה - PALM GRIP. 2. לא חייב להיות סימטרי אבל יש לנו שמאליים אז צריך גם חלופה להם. 3. עדיף עם כמה כפתורים אבל לא להתפרע. 4. בניה איכותית לשימוש ממושך - בינתיים קנינו G400 לניסיון והוא מעט קטן ומרגיש לא הכי עמיד. התקציב גמיש אבל …
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למשטח עכבר העכבר Logitech G5 הכחול החדש ההתלבטות שלי בין QcK ל-S&S (או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי) האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח ב-S&S או שזה מיותר ובכלל איזה משטח עדיף למשחקים תודה!
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, לפני איזה שבוע דיווחתי על הסורק שלי שסורק תמונות צבעוניות בצורה מעוותת מאוד (עם שחור ולבן הוא מסתדר). אמרתם לי לקנות חדש כי תיקון הוא מאוד יקר (נגמרה האחריות, ביררתי ואמרו שתיקון עולה מ 55$ ומעלה :<). ביקשתי המלצות אבל הטרד ההוא נסגר מסיבה מסתורית (התמונה הסרוקה?) וללא שום הודעה. בכל מקרה, אני אשמח להמלצות על סורקים ואיפה לקנות. אני לא סורק יותר מידי, הייתי רוצה סורק באיכות טובה ויותר חשוב במחיר טוב. תודה!
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך המלצה לסורק איכותי ו.....אני לא יודע איזה עוד פרטים לכתוב
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סורק טוב עד 500 +/- ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים, אז מה ניראה לכם?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביע חוות דעת על הסטים הנ"ל : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10087 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6936 ואיזה סט עדיף משניהם (משמש בעיקר למשחקים, עריכת תמונות וסרטים, וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-