ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על עכבר לייזר לעבודה מדוייקת בפוטושופ בתקציב של עד 150 ש"ח. העכבר יכול להיות חוטי או אלחוטי, זה לא כל כך משנה. עדיפות לאחיזת כף יד (palm). אם צריך, ניתן למתוח מעט את התקציב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא חייב לכלול ספק. כמובן שאם יש מארז ב200 שקל שיותר משתלם מאחר ב500 ורק צריך להוסיף מאוורר או שניים תמליצו עליו... ושיהיה גם יפה אם אפשר
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה קורה אם החנות שקניתי ממנה את המחשב פשטה רגל?, איך אני מחליף רכיבים אם הם יתקלקלו לי?
-
מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך 4 שפות במקלדת שלי במחשב הנייד: -עברית -אנגלית -יוונית -לטינית העניין הוא שאין מספיק מקום על כל מקש ומקש לשים עליו 4 אותיות..... בנוסף הייתי מעדיף לא לחרוט על המקלדת עצמה (שוב, מחשב נייד..) חשבתי לקנות את כיסוי הסיליקון הזה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-Edge-E31-E320-E325-E420-E420s-Keyboard-Skin-Cover-Protector-/230689986815?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230676324909%26ps%3D63%26clkid%3D3865184686894981781#ht_4335wt_1035 על מקלדת הסיליקון הזו כבר יש אנגלית ופשוט להוסיף לסיליקון עברית ויוונית וסיליקון נוסף (שני) שעליו להוסיף עברית ולטינית השאלה שלי אם אפשר לחרוט על מקלדות מסוג זה? פניתי כבר …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במשך השנתיים האחרונות הדפסתי הררי דפים בעזרת מדפסת ה-Canon i320 שלי, תוך שימוש בראשי דיו חלופיים (במחיר של כ-15 ש"ח ליחידה). הייתי שמח וטוב לבב, עד שהשבוע המדפסת החלה להראות סימני גסיסה מתקדמים ולבסוף שבקה סופית. עלות התיקון מצדיקה רכישת מדפסת חדשה. לכן, אשמח מאוד לקבל את המלצתכם למדפסת בהתאם למאפיינים הבאים: * מדפסת דיו צבעונית * מחיר עד 600 ש"ח * אין צורך במכשיר משולב/יכולת הדפסה על CD/הדפסת תמונות באיכות מדהימה/כל "אקסטרה" אחרת. אני זקוק למדפסת פשוטה, שתשמש בעיקר להדפסת טקסט ומצגות. * חשוב ביותר: דיו חלופי זול (אני מדפיס, כאמור, כמויות גדולות). אודה על תשובתכם המהירה, כי אינני יודע כיצד אסתדר בלי מדפסת עוד זמן רב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח שקט לחלוטין למחשב סלון שלי. מישהו מכיר את הספקים של Coolmax? המחירים שלהם סבבה ביחס לאחרים, למרות שיש רק שנה אחת של אחריות. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים, אחד של 350W ואחד של 480W. הם מוציאים זרם של 15A ו-18A ל-12V, בהתאמה. האם הספק הקטן יותר יספיק? מפרט של המערכת: מעבד sempron 2600 socket a, עם גוף קירור ומאוור של arctic cooling. זיכרון 256mb שני הרדיסקים ide כרטיס מסך 9250, ללא מאוורר אני מניח שאני ארצה (או אצטרך...) להוסיף מאוורר מארז קטן בשביל לשמור על הטמפ'. ההפרש במחיר לא גדול (110 ש"ח), אבל חבל לי לקנות ספק "חזק מדי" שרק יחמם יותר את המערכת, אם אני לא זקוק לו. תודה, עוגי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה המתחים שיוצאים מחיבור USB????ואם אפשר לנצל אותם לדברים כמו לדים..?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר עם מגירה שבה אפשר להכניס דפים. יש לי כרגע מדפסת ש"פותחים" אותה ואז אפשר לשים דפים. החיסרון הוא שהרבה פעמים ההדפסה יוצאת בזווית על הדף ולכן אני מחפש מדפסת עם מגירה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. אציין שאני מחפש אחת זולה (לאו דווקא הכי זולה שיש, אבל אני לא צריך אחת שעולה 1,000 לשימוש ביתי) ככל שניתן ויש צורך להתחשב בעלות הטונר. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-