עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by itamarz,

בהמשך לזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=50002;start=msg450843#msg450843 אני מעוניין במצלמת רשת עם מיקרופון בתקציב של כ 150 , תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by lipa,

בסכום של 300-400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. Started by law89,

כמה קיוויתי שהטופיק מתחתיי עם כמעט אותו שם מכיל המלצה אשמח להמלצה למצלמת אינטרנט לצרכי זום וכדומה.

5. אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.

6. Started by berner,

חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by parker8,

אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא תעבירו... הדרישות הם 1) אין צורך במיקרופון מובנה 2) יהיה נחמד אם אפשר לתלות אותה על מסך LCD (לא חובה אבל רצוי) תקציב-עד 200 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. תמונה רצופה...לא שזה יהיה וודיאו ולא סטילס שמתחלף פעם ב10 שניות

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by zini1,

אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. השימושים שלי הם בעיקר למסנג'ר ולצ'אט מצלמות. רצוי שתהיה לה אופציה לצלם תמונות גם מחוץ למחשב. אבל לא חייב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. Started by GrayFox,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by עידן פ.,

צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. Started by fuck off,

תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by yosi b,

היי לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל כשיש שאלה ברור למי פונים🙂 אני בעבודתי מנהל בארגון גדול (מגזר שלישי) ובמקביל עובד כמרצה. מטבע הדברים אני מבלה שעות רבות בשבוע ב'זום'. עד כה השתמשתי במצלמה המובנית במחשב שלי, וללא תאורה נלווית. אך ברצוני להשתדרג. הצרכים שלי הם 1. מצלמה איכותית (לאו דווקא ברזלוציה מטורפת : אני מניח ש4K ממילא לא יוזרם בזום למשתמש הסביר) מבחינת הצבעים עומק התמונה וכאלה, 2. תאורה טובה (אולי פתרון לד כלשהוא) 3. מיקרופון איכותי. 4. המלצה לרקע (יש איזשהוא מרקם או גוון שמומלץ?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by reggaewithdoli,

שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by tg,

אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by Kukishin,

שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.

24. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים