עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cobmetal,

זקוק להמלצה למכשיר משולב תוצרת HP לא כולל פקס

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. השאלה בנושא. מיועד להורים שלי למשרד ביתי,אך שימוש לא אינטנסיבי במיוחד. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!

4. Started by adam777,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.

7. Started by Stethoscope,

שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

9. Started by elad_jacoby,

משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה

10. שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?

11. שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by YK24,

היי האם יש לכם המלצות למצלמת אינטרנט עד 150? תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמה בתקציב של 100-120 שח יהיה נחמד אם תהיה עם מיקרופון מובנהץץ תודה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by shim,

שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ETB,

אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by kobibo,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מצלמת Web לשיחות עם חבר מחו"ל ואני אודה להצעות למצלמה טובה ואיכותית משהו בסדר גודל של 100-150 ש"ח . כמו כן אודה להצעה של מיקרופון או שניתן להסתדר גם עם מיקרופון פשוט יחסית. אודה גם מהיכן יהיה ניתן לרכוש אותם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by zelig192,

שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום רב, יש לי מחשב שמחובר אליו מודם סלולרי בחיבור USB במהירות 2.5 מגה,וכך למעשה אני מקבל אינטרנט ישירות אליו. אני מעוניין לחבר אליו מצלמת אבטחה\אינטרנט שתומכת בmotion detection. אין לי ראוטר ואין לי כרטיס רשת אלחוטי אלא רק מודם סלולרי שמחובר למחשב .(כרטיס רשת שלו פנוי) האם אני יכול לחבר את המצלמה הבאה למחשב שלי ישירות ב USB או ישירות לכרטיס רשת של המחשב ולקבל את כל הפיצרים שלה בתצורה הנוכחית של המחשב: http://comprousa.com/en/product/ip55/ip55.html תודה התקציב זה 350-400 שח. חשבתי על משהו אני לא יודע אם זה יעבוד: המחשב שלי מקבל כתובת חוקית מהמודם הסלולרי וככה אני גולש. אם אחבר את המצלמה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שפנוי,ואגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת כולל DNS בדיוק כמו שאני…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. Started by valleyzz,

מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי אשמח לקבל המלצה למצלמה עם עדשה רחבה יחסית, ושדוגמת את התמונה הרבה. המחיר פחות קריטי לי. תודה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by pchoresh,

שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by berner,

חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EagleX2,

טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by ran500,

רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה

25. Started by slimshady21,

היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D

דיונים חדשים בפורומים