עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Batels,

אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Oshry P. Alkeslasi,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. היי, אני מחפש ציוד דיי כללי שלא יגביל אותי מבחינת אפשרויות. אם זאת לא בקשה מוגזמת חשוב לי שהציוד יהיה בצבעים אדום שחור כי זה הצבעים בחדר ושל שאר הציוד. הקנייה תתרחש בארץ בגלל קשיים להזמין מחו"ל (אחריות וחוסר ביטחון שלי שתיהיה טעות) עכבר - אני מחפש עכבר עם מינימום 1600PDI מאוד חשוב שהוא יהיה נוח, גדול אבל לא כבד מידי שיעבוד טוב, אני מעדיף את המראה הפשוט. לא יותר מ 300 ש"ח עם עדיפות לחיסכון חשבתי על Logitech G400s אבל לא ידוע לי שמוכרים אותו בארץ פד - חשבתי על SteelSeries QcK שמעתי עליו רק טוב אם יש לכם המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע. אני לא חושב שפד צריך לעלות על 100 שח זה שהצעתי עולה 65 ש"ח. מקלדת - הכי חשוב זה עברית, מלבד זה שתיהיה שקטה (בלי סוויצ'ים כחולים או משהו ואנ…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by EAD,

עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  6. דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by sau,

*נמחק*

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  8. תודה רבה לעוזרים

9. שלום לכולם, אני קניתי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט משהו סדרה 3500 ממש דרק,לא קולט בכלל ליותר מ2 מטר. אני צריך עכבר בשביל שאני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואני במיטה אני יוכל להעביר פרקים של הסדרות שאני רואה בכל מקרה המרחק בין המחשב לעכבר הוא כזה 5 מטר..... אני מחפש עכבר כזה קטן לא משו ענק(מבחינה פיזית) ושיתפוס 5 מטר כמו שצריך... אם אפשר המלצה או מישו שיש לו ניסיון בדבר אודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. יש לי מדפסת ישנה (1100 Hp LeaserJet). למדפסת מתחבר חיבור מדפסת פרלל ישן (36 פינים) וצידו השני מתחבר למחשב עם חיבור פרלל חדש (25 פינים). ישנו מתאם מפרלל ישן ל-USB. אך בחנות הקרובה לביתי אין מתאם כזה אלא רק מתאם מחיבור פרלל חדש (25 פינים) לUSB. שאלתי היא: האם ניתן לחבר לחיבור הפרלל החדש היוצא מכבל המדפסת שלי את המתאם לUSB למחשב וזה יעבוד?? התרשים שייצא: מדפסת -- כבל מספר 1: פרלל ישן (36) -- פרלל חדש (25) -- כבל מספר 2: פרלל חדש (25) -- USB -- מחשב. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by yagelk,

קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?

12. Started by DORAZABI,

אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by ABL,

אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by x2x,

שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Shual,

שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…

19. שלום, בדקתי בקרביץ וסט דיו מקורי LC1240 לבראדר עולה 290 ש"ח ראיתי הרבה אתרים שמוכרים מ100 ש"ח - 200 ש"ח לסט עברתי על כל הפורום במטרה למצוא איזשהי המלצה לחנות דיו טובה ולא הגעתי למסקנה קונקרטית. מה שיצא לי לראות באינטרנט עד כה אלה החברות דיו סנטר (האתר שלהם היה נראה לי קצת חשוד חח אבל אני לא באמת מכיר אותם) פרי דיו (130 ש"ח - Free Dio) דר' דיו (הכי זולים - 100 ש"ח) DMO (הבנתי שהיו להם הרבה בעיות של פשיטת רגל והם נסגרו מישהו יודע אם זה נכון?) אפיק דיו (הכי יקרים - 200 ש"ח) אופיסר (ראיתי הרבה תלונות על שירות גרוע) *אני גר בצפון ולכן אני צריך שירות משלוחים אשמח לחוויות הקניה שלכם, כמה זמן אתם משתמשים בשירות של אותה חנות ובכללי מה דעתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בעבר קניתי כיסוי כזה באופיס דיפו אבל הם לא מחזיקים יותר כיסויים למדפסות. אני משתמש בכיסוי הישן בשביל מדפסת הלייזר, אבל עכשיו אני צריך כיסוי נוסף למדפסת הזרקת דיו שקניתי (קנון MX895). יש למישהו רעיון איפה אפשר בארץ לקנות כיסוי מתאים? המידות של המדפסת הן 50x45x22. תודה!

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  22. Started by jonr,

היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מדפסת של hp מדגם officejef 4500 wireless ויש לי בעיה שאני מצליח לקבל פקסים אבל לא לשלוח פקסים איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by ShmenTul,

בוקר טוב, אני מתכנן להקים משרד עריכה לשונית והפסקת ספרים בביתי, ודרושה לי מדפסת חזקה, שיכולה להדפיס גם על נייר של 160 גרם, ובלי בעיה תדפיס במהירות 100 עמודים, בשחור לבן בעיקר אך גם לפעמים תמונות בצבע. כמו כן, אני מחפש מדפסת כזו שתהיה משולבת בפקס-סורק. ואם היא חסכונית בצבע זה מצויין כמובן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים