ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
מה ההבדל בין פירמוט כזה לבין השארת ההארד דיסק במצב רגיל? כי הווינדוס xp שאל אותי את זה(בהתקנה), ובחרתי להשאיר במצב רגיל, האם יש למצב הרגיל חסרונות? האם במצה Ntfs לא ניתן לעבוד בדוס?
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי תקציב של 1300 ש"ח למארז כולל ספק כוח. רצוי שהמארז יהיה יפה, ושהספק כוח יהיה טוב. יש לי מעבד AMD X2 3800 וכרטיס מסך 6600GT אז צריך ספק דיי חזק. מחכה לכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם יש לי מקלדת חוטית.. ואני רוצה לקנות עכבר אלחוטי... אז אני יכול לעבוד איתם? (עכבר אלחוטי ומקלדת חוטית) תודה!!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיים פאד בסביבות ה200 שקל, יש למישהו המלצה ???
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עם פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום. משהו איכותי שיחזיק המון המון זמן. עד 3000
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר. השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט). תודה. עריכה: בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מדפסת של BROTHER מדגם MFC-425CN ורשום שם בהוראות ההפעלה שלא להשתמש בכבל USB שמעל 2 מטר. השאלה שלי למה אם אני משתמש בקבל של 3 מטר זה יהיה בסדר? פשוט יש מצב שאני יצטרך כבל של 3 מטר.... תודה לעונים עריכה: ראיתי שיש במדפסת כבל לרשת רציתי לדעת מה הכבל הזה נותן לי זה מאפשר לי להדפיס משני המחשבים? כי בעבר הדפסתי משניהם אחרי כמה הגדרות שעשיתי זה לא יתפוס כאן?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
יש לי כסף ואני רוצה לקנות משהו למחשב שישפר את הביצועים שלו לא שאני מאוכזב מהם פשוט כי אני רוצה יותר,מדובר בעד 500 שקל יש לי 9600xt 2600barton epox 8rda3+ ci-6a19 maxtor 80 512 400mhz geil ואני רוצה לקנות משהו שישפר את היחס שלי אליו ושלו למשחקים חשבתי על זיכרון אבל אני לא יודע תציעו לי אתם?אני מדבר רציני (לא שהמחשב שלי סוס) אבל פשוט אני צרך משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני יודע שאם זה היה usb unifying זה היה אפשרי. אם אפשרי גם ב usb הרגיל או שאני חייב להשתמש במקורי שלו? אם במידה ואני חייב להשתמש במקורי ואיבדתי אותו, האם אני אצטרך לזרוק את העכבר או שיש אופציות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-