עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  2. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

3. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

4. התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי, מחפש מדפסת טובה, חסכונית ובעלת פקס, מכונת צילום וסורק, השימוש העיקרי הוא הדפסת מסמכים שחור לבן אך יש גם צורך בצבע לעיתים. הכיוון הוא - HP Officejet Pro 8500A CM755A אשמח לשמע עצה או טיפ בנושא, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, הלכה לי מדפסת hp laserjet 6700 מחפש לקנות מדפסת חדשה משולבת (סורק, פקס) + צבעוני מדפיסים מעט מאוד חשוב שתהיה אמינה ולא תתקלקל וכמובן שלא אצטרך להוציא הרבה על דיו ומוצרים אשמח לקבל המלצות למדפסת סביבות 400-700 שמעתי על EPSON משתלם מאוד מבחינת הדיו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by אוריפ,

אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:

9. Started by LAKOTA,

שלום וחג שמח אנשים מבקשת אני את עזרתם. אני צלמת חובבת ורוצה מדפסת אשר תוציא תוצאה טובה ובאיכות טובה. תקציב גג 500. אין לי מושג אם משתמשים בלייזר או בדיו? אשמח לעזרתכם. המשך יום מקסים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by --Adidas,

מדפסת לבית ספר בעיקר (כאילו להדפסת סיכומים)

11. Started by omerha,

היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה

12. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by re5pect,

אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום לכולם. מחפש מכשיר משולב(הזרקת דיו, צבעוני) עד 600 ש"ח(אפשר לחרוג ממש במעט). אני די נעול על HP או Brother. 1. מחפש מכשיר אמין לאורך זמן. 2. הדפסה איכותית עם דיו שלא נמרח 3. ניתן להשיג מחסניות דיו(גם חלופיות) בקלות ובזול יחסית, והפרדה בין מחסניות הצבע. 4. סורק טוב(ורצוי מהיר אבל פחות קריטי) 5. הדפסה דרך WIFI(ורצוי מאד גם תמיכה ב- airprint) 6. רצוי חיבור ethernet לא חובה דופלקס, לא חובה פקס, לא מחפש בהכרח סוס עבודה מהיר, ושלא יהיה גדול מדי. מה אתם אומרים על: Brother MFCJ625DW, Brother MFCJ430W ? הבנתי שיש דגמים מקבילים חדשים, אבל הם יקרים לי. תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. הי כולם, השימוש העיקרי שלי הוא הדפסה דו-צדדית של ספרים סרוקים(פורמט PDF, כ-100~200 עמודים) מהמחשב. ראיתי בהמלצות פה בפורום, את מדפסת ההזרקה של: Brother, מדגם: MFCJ470DW, שעל פניו, ניראת לי מעולה. ויש גם את מדפסת הלייזר שלהם, מדגם: DCP7055. אז דבר ראשון, ההמלצות האלו הן מ-2014, האם הן עדיין תקפות, או שיש איזשהי מדפסת אחרת שכבר עדיפה כיום? שנית, איזו מהן תהיה טובה יותר לשימושים שלי, הן מבחינת יעילות/אמינות, וגם מבחינה חסכונית? בנוסף, אשמח לקבל כבר המלצה על טיונר חלופי איכותי שיתאים למדפסת המיועדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב חדש בטווח המחירים של 5-4 אלף ש"ח. אני צריך מסך 17 אינצ', הארד דיסק יחסית גדול ובמיוחד חשוב מחשב אמין. אני מעוניין להרכיב אותו מהחלקים הטובים ביותר שניתן למצוא בסכומים האלו. מטרת המחשב היא עבודה על תוכנות מוסיקה. מה ההמלצות?

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by cohenkobi1,

שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Gnome,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by Cyanide,

טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by ravnadal,

אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  24. ^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg

25. ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים