ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני צריך טיונר למדפסת לייזר xerox Phaser 3121 אז אם מישהו יכול למצוא לי בהכי זול שאפשר אז תודה ד"א אני צריך רק דיו שחור. ???
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב החלטתי לרשום את המדריך הזה..וכל אחד ירשום מה יש לו ואת ההתרשמות האישית שלו ככה יווצר מאגר שימנע את כל השאלות על "איזה עכבר יותר טוב לגיימינג" וכדומה אני מקווה שאנשים יתגייסו לעזור וירחיבו את המאגר (וגם יתקנו לי את הטעויות חח) אז נתחיל : עכברים מומלצים לגיימינג: Logitech: MX518 חיישן: אופטי,רגישות של עד 1800DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים:9 רגליים: סיליקון,3 רגליים,בגרסאות החדשות רגליים כמו של G5 (ראה עכבר הבא) תאימות: ימניים בלבד מחיר: בסביבות 170-250 ש"ח תלוי אם ייבוא רשמי או לא ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3061807,00.html G5 חיישן: לייזר,רגישות של עד 2000DPI קישור: חוטי,USB מספר כפתורים: 9 (3 בגלגלת,הטייה לצדדים) רגליים: 3 רג…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-
שלום, קניתי טלויזיה LCD 32" של פיליפס (32PFL3512D) ואיכשהו פספסתי שאין לי עליה כניסת RGB. ברשותי מחשב נייד עם יציאה D-sub או VGA אם תרצו, ואין לי איך לחבר אותו לטלויזיה (אין S-video ואין תמיכה ב-DVI עליו). האם ניתן לחבר VGA לכניסת Scart? יש לי 2 ועל כל אחת רשום משהו אחר, על אחת RGB, ועל השניה CVBS/S-video. ראיתי שמוכרים כבל מצד אחד Scart ומצד שני VGA... האם ניתן לחבר אותו לאחת היציאות (RGB נשמע מבטיח). הלינק הזה אומר שיש איזו בעיה עם תדרים שונים, אבל לא סגור על זה, כי אולי בטלויזיות חדשות זה אפשרי (למטה על החיבור למחשב). http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/scart.html מישהו ניסה? יכול לנסות? ראה את זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קדימה אנשים אני חייב המלצה...
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-