ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת צבעונית פשוטה, ומשולבת. צרכים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד אני לא בקיא בזה, אני מתכוון משולבת, שתהיה עם פקס, ואם יש כזה דבר אז גם עם סורק.. (לא חובה סורק) שהתחזוקה שלה תהיה גם כמה שיותר זולה (שלא יעלה 300 שקל דיו..) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! התייעצתי כאן בעבר כבר לגבי רכישת מדפסת אך עדיין לא יצא לי לרכוש מסיבות שלא אפרט כאן. בעבר המלצתם לי Canon MX-715 וגם Brother MFC-J825DW. הראשונה, חיפוש בגוגל/זאפ ורט לא מניב תוצאות מלבד חנות אחת בשם "דוקטור דיו" שגם בה אצטרך לבדוק את המלאי. מדוע כבר לא ניתן למצוא אותה?יש לה דגם חדש וטוב יותר? השנייה, עדיין ניתן להשיגה אך מבחינתי היא אופציה שנייה בלבד. קראתי שהחלק העליון הפלסטיק רעוע וצובר אבק מה שלבסוף יכול לגרום לתיפקוד לא תקין ובלאי עם הזמן. האם עדיין מומלץ לקנות אחת משתי המדפסות הנ"ל?עדיין ניתן להשיג דיו תואם זול? בנוסף לך, אשמח לשמוע המלצות נוספות ע"פ הקריטריונים הבאים: *מדפסת צבעונית משולבת - פקס, מכונת צילום, סורק. *אפשרות להדפסת תמונות. *אפשרות להדפסה …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במדפסת לבית של ההורים שלי הם ידפיסו/יסרקו/יקבל פקס פעם בחודש במקרה הטוב בהתאם לכך אני גם רוצה להשקיע , כמובן שעדיין אני לא מעוניין לקנות זבל אלא משהו נורמלי שיעשה את העבודה כמו שצריך
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן.. באתי כדי לקבל המלצה על מדפסת משולבת ש: משולבת עם פקס שיהיה אפשר לבטל את הפקס כי יש כבר אחד, או מדפסת משלובת בלי פקס.. הפעם האחרונה שרכשתי מדפסת הייתה שסדרת ה 900 של hp יצאה ואז היא הייתה הטופ אז.. זה קצת דחוף להיום תודה מראש, אור אה, וחשוב גם שתהיה דיי חסכונית כי אנחנו מקבלים הרבה פקסים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (לא חייב פקס, אבל עדיף שיהיה כלול) חסכונית ואמינה. אין יותר מדי דרישות מלבד העובדה שתהיה מספיק פופולארית כך שאוכל להשיג טונרים תואמים ולא מקוריים יקרים. לכן, תקנו אותי אם אני טועה, מעדיף HP. ראיתי את ה*127FN באילת בכ-590 ש"ח והיא נראת לי עונה על כל הדרישות. מה דעתכם? לגבי העכבר, אולי למישהו יש ניסיון איתו במקרה? ראיתי ביקורת ביוטיוב שם אומרים שהוא לא רע בכלל ביחס ל-G700 (לשימוש משרדי) ואחרי שנה הוא עדיין עבד כמו שצריך. אני מעוניין להזמין מאיביי שם המיר כ-140 ש"ח. http://www.ebay.com/itm/Rapoo-7800P-Laser-Mouse-for-Wireless-Gaming-2-4-GHz-1600dpi-6-Key-Black-/311111660663?pt=Mice&hash=item486fb33477
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימוש הוא בייתי, עבודות ללימודים וכדו'. אני רוצה הכל: סריקה פקס הדפסה והעתקה. 600DPI כערך מינימאלי להעתקה וסריקה נראה לי טוב. דופלקס היא אפשרות נחמדה מאוד שאשמח מאוד אם תהיה. חשוב לי שהיא תהיה אמינה כדי לצמצם עלויות תחזוקה ותיקונים. וכמובן מחירי טיונרים שלא יהיו בשמיים. היחידה שראיתי עד עכשיו שמתאימה לי היא : samsung CLX-3185FN רק שאין לי מושג מה מחירי הטיונרים. עוד אחת טובה היא : Xerox 6015NI באופיס דיפו יש אותה ב- 12 תשלומים. והנה עוד אחת למרות שאני לא סגור עליה : Brother MFC-7860DW אני בטוח שיש עוד שאני לא מודע להן. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת משולבת לשימושים ביתיים, שתכלול פקס וכל שאר הפונקציות הסטנדרטיות של מדפסת משולבת. התקציב הוא עד כ-350 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפח ההדפסה שלי לא גדול במיוחד אבל אני מעדיף מדפסת עם דיו זול. חייב חיבור רשת כלשהו (עדיף אלחוטי אבל חיבור חוטי יכול להספיק). מה שראיתי שנכנס לי בתקציב זה אחת מהמדפסות האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874946 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859789 איזה מהן הכי טובה או שיש משהו עדיף באותו מחיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב!!! אני סטודנט חדש ואני רוצה לדעת איזה מדפסת לקנות והכי משתלמת לי !! התקציב שלי הוא בין 450-600 שקל גג כעיקרון אני צריך שיהיה בו פקס ומדפסת אלחוטית כי זה מאוד נוח לי יש לי מחשב מק ואייפד ואיפון אז שיהיה תאום למק אני צריך אשמח מאוד להמלצות ממכם הבנתי שמה שחשוב כאן זה בעיקר הדיו המחירים שלהם שצריך להחליף דיו אז שלא יהיה יקר מידי ממה שאני ראיתי בחנויות ואיטרנט יש את Brother MFC-J625DW או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Deskjet 4625 All-in-One [/td][/tr][/table]אם יש המלצות ברור שאני אשמח לדעת תודה רבה!!![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שתכלול : סורק , מכונת צילום , פקס ( לא חובה ) . שימוש ביתי לא לעבור את ה700...אם לקחת משו טוב בפחות אז בכייף חשוב שלא תהיה גדולה מדיי + יחס מועדף למדפסות של קנון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-