עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by Moshe132,

שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tal Israeli,

שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by _DavidB,

מחפש אוזניות ועכבר למטרות גיימינג התקציב 300 בערך לכל אחד. חשבתי על Siberia v2 ועל Taipan Razer תודה...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by itaysp,

שלום קיבלתי מארה"ב מתאם רשת חשמל של D-LINK AV500. החיבור הוא חיבור אמריקאי יש לי בבית מתאמים מהסוג הזה שקניתי פעם באיביי (שהם ממש זבל) ואני מפחד גם שהם יעשו קצת "ניחות" לרשת. מישהו מכיר פתרון או מתאם יותר איכותי מהזבל הזה? גם שאני מחבר את זה על התקע, הוא רק מתרחק מהשקע ונוצר יותר לחץ על המתאם הזה, והכל רגיש שם ויכול להתפרק בנגיעה כמעט. תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by maormark,

שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

שלום מדפסת טובה יש לי (Xerox Phaser 3117) ועכשיו אני צריך גם סורק לצורך סריקת עבודות לתואר ככה ש-feeder* זה משהו חשוב, לפי חיפוש אני רואה שרוב המכשירים היום זה משולבים- מבחינתי האיכות והעלות פר דף של המדפסת פחות רלוונטית מבחינת תקציב- כמו שרשום בכותרת, כמה שפחות יותר טוב, אם אפשר למצוא ב-150-200 משהו טוב שיחזיק כשנתיים, מצוין ודבר אחרון - מכשיר חסכוני במקום- בונוס גדול מבחינתי, המדפסת כבר תופסת לי נתח מכובד מהשולחן אם לדעתכם שווה להוסיף כמה שקלים בשביל משהו יותר טוב- בבקשה תמליצו תודה מראש *אני לא בטוח שככה קוראים לזה- הכוונה שלי שאפשר לשים כמות של דפים פעם אחת ללחוץ "Scan" ושיסרוק אוטומטית הכל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by aonn45,

יש לי בערך 600 שקל איזה מיקלדת מכאנית שווה לי ליקנות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. יש לי מדפסת / סורק משולב (משרדי), של חברת גסטטנר, מסוג MP 161 SPF. המכשיר נמצא אוטומאטית על ידי ווינדוס 7, אבל כמדפסת. לא כסורק. התקשרתי לתמיכה, והם אמרו את הדבר הבא: "זה פעולה קלה שכל איש מחשבים יודע לעשות, אבל אנחנו גובים עליה כסף, אז כדאי לך להזמין איש מחשבים". האם מישהו יכול לעזור :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. Started by yellow acid,

אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by proevo4ever,

מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, אני רוצה לקנות את המקלדת ROCCAT Isku עכשיו יש לי כמה שאלות והכל נמצא בתמונה אחת שיהיה סדר דרך אגב עשיתי עליה סיקורים רבים וסרטונים וממש ראיתי שהיא מעולה והרבה מרוצים ממנה! תמונה : ***למטה יש לכם מן כזה משהו ארוך תזיזו אותו טיפה שמאלה כדי לראות את כל התמונה תודה לכם תודה !

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by azuri,

הMX518 שלי נהרס, ואני מחפש עכבר שיהיה בערך באותו הגודל שלו (יותר נוח לי עכברים גדולים) יש לי תקציב של 250. (עכבר לגיימינג)

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by wooper,

הי יש לי מדפסת לייזר שמדפיסה רק בשחור המדפסת השנייה 6500a מדפיסה ככה: אם נגמר הדיו הצבעוני, היא מדפיסה רק את החלקים השחורים בעמוד ואת הצבעוני היא משמיטה מההדפסה לכן אני מעוניין שהיא תדפיס רק בשחור כי זה הדיו שאני משתמש בעיקר ולא בצבעוני כלל

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים, רכשתי מדפסת חדשה מסוג HP 6500 ולמרבה הפלא כאשר אני מדפיס בשחור לבן, האותיות לא בפוקוס- יש מין מריחה קטנה עם צל אפור מצד ימין לכל אות. התקנתי דרייברים הכי עדכניים + FIRMWIRE , עשיתי ניקוי ראשי דיו, ALIGNMENT וזה לא פתר את הבעיה. הפיתרון "פלסטר" של נציג תמיכת HP היה להוסיף התקן של מדפסת נוספת מסוג DESKJET 6940 ולהדפיס דרכה בטענה שהדרייבר חדש יותר מכיוון שהבעיה נפתרת כאשר אני מדפיס דרכה ובפועל ההדפסה יוצאת עדין מהמדפסת של ה- 6700. על המחשב שלי מותקן וינדוס 7 64 ביט, ולפני המדפסת 6700 היתה לי 6500 שמחקתי את כל הדרייברים והתקנים שלה טרם התקנתי את ה- 6700. מה ניתן לעשות ? ממה שאני מבין אין בעיה במדפסת עצמה, יש ככל בעיה בדרייברים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by computers-man,

עשיתי תשתית בכל הבית עם כבל קואקסי של RG59 ואני מעוניין לחבר אותם לDVR (מכשיר ההקלטה של מצלמות האבטחה) איך אני יכול לעשות את זה? אין לי בעיה לקנות מכשיר אם צריך העיקר שאני אוכל לצפות במצלמות אבטחה מכל נקודה בבית (8 נקודות) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by sanchouz,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים