עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנוגע למדפסות ואני ממש לא מבין בתחום. המדפסת בה השתמשתי עד עכשיו היתה מדפסת לייזר מונו של Kyocera מדגם Ecosys FS-1750 אני חושב שכאן ניתן למצוא מפרט מדפסת - http://www.dooyoo.co.uk/laser-printer/kyocera-mita-fs-1750/details/ למדפסת היו שתי שימושים עיקריים: 1. שימשה כמה מחשבים במשרד. 2. שימשה להדפסה על מיילרים (זה כמו שקפים). כרגע, השימוש היחיד החשוב זה רק הדפסה על מיילרים. אשמח לקבל המלצה למדפסת על סמך הדרישות שפירטתי. תודה רבה!

3. Started by kdani,

הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.

4. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ido_,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Voidax,

היי, מעוניין בקרוב לרכוש מדפסת חדשה ורציתי לשאול האם יש חברה שנחשבת טובה מאחרות שכדאי ללכת עליה? אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (צילום,סריקה, פקס) ברמה קצת יותר גבוהה ממדפסת ביתית, עד 1500-2000 ש"ח. האם כדאי ללכת על HP? האם יש המלצות על חברת Brother? אשמח לכל מידע רלוונטי

7. שלום, אני צריך עזרה בקניית מדפסת לייזר משולבת עם WI-FI לשימוש משרד קטן עם כ-200-300 הדפסות ביום לפחות. חשבתי על תקציב בסביבות 1000 ש"ח אבל אם יש צורך להגדיל את התקציב בשביל לקבל משהו באמת איכותי אז אין לי בעיה. תודה מראש לעוזרים! עריכה: אין צורך בצבעים, רק שחור לבן!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שלום, לאחר נסיון מאוד לא טוב עם מדפסת HP מדגם M2727NF, אני צריך להחליף את המדפסת באחת חדשה. שמתי לב שיש המון דגמים חדשים של מדפסות, אשמח לקבל המלצה לפי הפרמטרים הבאים: • מדפסת לייזר שחור-לבן • הכוללת הדפסה, פקס, העתקה, וסורק (צבעוני כמובן). • בעלת חיבור לרשת הביתית (אלחוטי או ע"י כבל לראוטר-לא משנה) •בתקציב של עד 1000 שקלים • טונרים כמה שיותר זולים • מוצר אמין עם אחריות יבואן רשמי מינימום שנה. • ידידותי למשתמש תודה רבה לכל העוזרים, אלון

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by Moshe36,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר חדשה למשרד אבל אני לא בטוח בדיוק איזה דגם וחברה הכי כדאי לקנות. התקציב הוא עד אלף ש"ח, ההדפסה תתצבע בעיקר בשחור לבן, צבע זה לא משהו קריטי, במיוחד אחריי שראיתי שיש מדפסות שאם נגמר צבע אחד בטיונר המדפסת מפסיקה להדפיס, רצוי שהטיונר להחלפה יהיה במחיר סביר ויוכל לספק בערך כ2000 הדפסותץ חשובה מאוד איכות הסריקה! מדפיס דיי הרבה (משרד בכל זאת), חיבור לרשת לא חובה אך יכל להיות פלוס רציני. חובה שהמדפסת תהיה כוללת סורק ופקס ואם היא תצלם ותדפיס דו צדדי זה יהיה גם פלוס רציני. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by yakir4u,

שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by benfree,

שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by gal51,

מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת All-in-one (כולל פקס, סורק וכו') לשימוש ביתי. חשוב שיהיה לה חיבור רשת (העדפה ל-LAN, אפשרי גם אלחוטי) אמינה ועלות אחזקה זולה (טונרים, תוף). לא עקרוני מהירות הדפסה וגודל מגש. תקציב עד 1300 ש"ח. הסתכלתי על HP Color LaserJet Pro MFP M277n B3Q10A ב-1165 ש"ח כרגע בזאפ (לא ראיתי מבצעים מיוחדים ל-Black Friday). http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/printers/product-detail.html?oid=6782843

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?

22. שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.

25. Started by busterbny,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים