ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. השבוע הגיע אליי מאיביי עכבר גיימינג שעלה לי 19 ש"ח בלבד. אני חייב להגיד שהוא ממש שווה. איכות הבנייה שלו טובה מאוד והוא גדול, כך שמתאים לבעלי ידיים גדולות. בעל 8 כפתורים שפועלים באופן מיידי ללא דרייברים ובעל תאורת לד. יתרונות: זול, גדול, מואר וללא דרייברים חסרונות: כבל קצר ואי אפשר לשלוט על הצבעים המתחלפים. גם בסרטונים שראיתי עליו ביוטיוב אומרים שהוא מרגיש כמו עכבר ב-50 דולר ולא ב-5.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ביקרנו בדוכן של היצרנית האמריקאית העולה ב-CES 2017, וקיבלנו תזכורת לכך שיש לה עוד מוצרים מעניינים פרט לנייד מטורלל עם שלושה מסכים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה למקלדת מכנית חדשה ואיכותית לאחר שהמקלדת הנוכחית שלי (G710+) מתחילה להתפרק לה (KEY CAPS שנשברים וכד'). בינתיים ממה שראיתי, המבחר בארץ לא גדול (גם לא קטן אבל רוב החנויות מחזיקות את אותן הדגמים). רוב השימושים שלי מהמקלדת יהיו משחקי FPS ומבחינת נוחות, חשוב לי שהסוויצ'ים יהיו בסגנון של ה-MX CHERRY BROWN או מקבילה שלהם (במיוחד שלא תהיה עם סוויצ'ים רועשים). מאוד רוצה שיהיו כמה כפתורי מאקרו (לא 18 כמו בK95 אבל 6-8 אם יש). אם יש גלגלת ששולטת על הווליום (בדומה למקלדות של לוג'יטק/קורסייר וכד'), מה טוב אבל זו לא דרישה מחייבת. ראיתי שהיום יש "טרנד" של תאורת RGB - בעקרון זה לא פקטור אבל חשוב לי שלא תהיה תאורה ב…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ה-Performance MX שלי מתחיל לגמגם ואני רוצה להחליף אותו. ממה שראיתי המחליף שלו זה ה-MX Master שיש בו כמה שדרוגים מצד אחד, אבל חיסרון משמעותי בשבילי מצד שני - לפי מה שאני מבין הם ביטלו בו את האפשרות להסיט את הגלגלת ימינה/שמאלה. זה היה ה-back/forward שלי וזה קריטי עבורי (הכפתורים הייעודיים ל-back/forward שימשו אצלי לשינוי ווליום). בהנחה שהם באמת ביטלו את התכונה הזאת בדגם הזה (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון), איזה עכבר באותו סגנון (נוח וארגונומי עם אותו סידור כפתורים פחות או יותר) אני יכול לקחת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מבקש המלצה למדפסת שתכיל את הפרטים הבאים: לייזר, שחור לבן, הדפסה דו צדדית, כוללת פקס וסורק ו-WIFI. לא HP. אמינות חשובה מאוד, עד 800 ש"ח חיים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציוד הקפי מומלץ עכברים מומלצים 100-200 ש"ח Microsoft Bluetrack Comfort Mouse 6000 עכבר חוטי המתאים לשימוש ביתי/משרדי. - עיצוב ארגונומי - קל משקל - מדוייק - עובד על כל משטח (בזכות טכנולוגית ה-Bluetrack) קישור לאתר היצרן: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/comfort-mouse-6000 קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811310 Logitech Marathon Mouse M705 עכבר אלחוטי המתאים לשימוש משרדי ושימושים כלליים. עובד עם ה-Unifying Receiver (נאנו-רסיבר של לוג'יטק). - חיי סוללה משוערים של שלוש שנים - מותאם לשימוש ביד ימין - גלגלת בעלת יכולת ל-Hyper fast scrolling (גלילה מהירה במיוחד) קישור לאתר היצרן: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/…
-
- 6 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה מפורטת למדפסת ליזר+ סורק לשימוש ביתי ברמת מחיר סביר. עלות קסטת אבקת דיו?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.amperel.co.il/products/187941
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוד מאוד דחוף האם יש אפשרות לראות אילו מסמכים (אפילו רק את השם שלהם הודפסו במדפסת הביתית - BROTHER) תודה יעל
-
- 6 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב שישמעו טוב שלא יהיו צורמניים שיהיה סאונד טוב עד 300 שקל מה ההמלצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-