עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. מדפסת שחורה/לבנה, להדפסת מסמכים, אין צורך בצבע ושתהיה כמה שיותר זולה לא צריך משהו רציני, סך הכל שתעבוד במחיר מינימלי כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lanzar,

ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by barakaaron,

שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by chnon,

בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.

6. Started by nirga,

שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by Batels,

אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by bneli,

יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אורח,

שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by kipi25,

שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by RefUser,

שלום לכולם! הרבה זמן שלא רכשתי מדפסת, ועכשיו לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ אתכם כאן(כמו תמיד) הדרישות שלי למדפסת: - שתדפיס שחור לבן - תהיה מחוברת למחשב אחד בלבד - תהיה אמינה - שהטונרים שלה יהיו זולים(וגם שיהיו קיימים טונרים תואמים) מסגרת תקציב: עד 350 שח תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  13. Started by King Kong,

היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אשמח להמלצה עד 600 שקל. חשוב שאפשר יהיה להחליף טונר כזה שממלאים (נראה לי שזה נקרא טונר לא מקורי). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מתעניין במדפסת שתוכל להתחבר לרשת שלי (באופן חוטי) אך במחיר זול יחסית. יש לי כיום HP 1020 (לייזר שחור לבן) שאני מאוד מרוצה ממנה, היתי רוצה משהו בסגנון, פשוט, לייזר שחור לבן, עם החיבור לרשת וזול עד כמה שאפשר. על מה הייתם ממליצים? תודה, דור.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. שלום חברים, אני צריך מדפסת משולבת אך שתהיה מהירה דייה כמו מדפסת לייזר משרדית, עד כמה אפשר לחסוך כדי לרכוש מדפסת איכותית כזאת? מה שאני צריך זה מדפסת עם סורק איכותי, שיסרוק באיכות גבוהה, ובכמויות רבות... גם כן יהיה בו הדפסה מהירה, שתדפיס בכמויות גבוהות של דפים בדקה. אז מה עדיף לקנות סורק ומדפסת לייזר בנפרד או משולב? איך המדפסת משולבת מבחינת מהירות הדפסה לעומת מדפסת לייזר לבדה? אני חקרתי באינטרנט מגוון מדפסות משולבות כאלו לדוגמא בחיפושיי באינטרנט, ויצאתי קצת מבולבל עם כל הנתונים ותוכנות של כל אחת מהן. אשמח שתסדרו לי את הראש... יש מדפסות משולבות שאין להן שמות מוכרות כמו שאני מכיר: HP, Xerox, Canon, Brother וזה. שבהם משרדים משתמשים עד כמה הן אמינות ואיכותיות? יש פה מדפסת משול…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by mikko,

שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. Started by ASDAS,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המלצה למדפסת לייזר אלחוטית : חסכונית שחור לבן או צבע לשימוש ביתי

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

21. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

22. אני מחפש מדפסת לייזר שתשמש לבית ובעתיד הקרוב לסטודנט. ראיתי היום פרסום בעיתון על brother HL-2030 ב250 ש"ח או סאמסונג ML-1610 ב200 ש"ח. כדאי ללכת על אחת מהן? יש חלופה טובה יותר? מה לגבי התייבשות, יש כזו תופעה בלייזר כי תדירות ההדפסה בשנה הקרובה תהיה מאד נמוכה ורק בעתיד תעלה (שאהיה סטודנט). תודה על העזרה רום

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by motip,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by signed.incognito,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.

25. *כותרת* חשבתי על 1 משלושת אלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.26203..22246..24813. יש המלצות למדפסות אחרות? חוות דעת על הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים