ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת CANON (באזור דגם כגון PIXMA 1500) ומקום זול לקנות בו מדפסת כזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, המדפסת הנוכחית שלי שווקה חיים ( Hp 6500) לאחר כ 4.5 שנים. אני מחפש מדפסת שהיא דומה לקודמת ( All in One) אבל שתהיה חסכונית בדיו. אני מדפיס כמעט תמיד בשחור (בערך 25 דף בחודש..) אופציית הפקס לא נחוצה לי כול כך (אני חושב השתמשתי בפונקציה זו כ-10 פעמים במהלך ה 4 שנים..). אגב, למי שהתהה המדפסת הנוכחית אינה מדפיסה כלל, הדף יוצא נקי. ניסיתי הכול- איפוס, ניקוי ראשים, ככול הנראה הגיע סופה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה למדפסת ביתית משולבת. אלה התכונות שחשובות לי: חובה: - מזין מסמכים אוטומטי (עבור סריקה ומשלוח פקסים). - רשת אלחוטית. - הדפסה בצבע. - מחיר דיו שפוי. - גודל מתאים לבית. נחמד שיהיה: - הדפסה דו-צדדית. - הדפסה דרך הטלפון / אינטרנט. אנחנו לא מדפיסים המון. הגבלת תקציב - 900 ש"ח, אבל כמובן עדיף כמה שפחות. למעשה אחרי מחקרים מצאה חן בעיניי Brother MFC-J470DW, אבל נראה שמחסניות הדיו שלה יקרות מאוד (כמעט 400 ש"ח לסט להבנתי) ולכן אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מדפסת והדברים היחידים שחשובים לי הם להדפיס ולסרוק, עלות דיו מינימלית, ושתהיה אמינה. וכל זה במחיר הכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת שעונה על התנאים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כרגע יש ברשותי מדפסת ביתית משולבת מדגם hp6830 שאני לא מרוצה ממנה וזאת עוד בלשון המעטה. אני ממש אוכלת ממנה מדורים עקב הדרייבר של המדפסת שלא מותאם כראוי לוימדוז 10. לכן אני רוצה המלצה למדפסת חדשה עם דרייבר שנתמך כראוי עם וינדוס 10. מדפסת שכל מה שאצטרך לעשות זה רק להחליף ראשי דיו ולא לשבת שעות על גבי שעות עם תומכים טלפוניים של המוצר.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית (אולי גם כזו שתשלב סורק / מכונת צילום), והייתי שמח לקבל את ההמלצות שלכם (שייקחו בחשבון גם את העלות השוטפת שמעבר לעלות הקנייה, כמו למשל אם ליצרן מסויים יש דיו יקר מדיי וכו'), כרגע אין לי מגבלת תקציב קונקרטית, אני לא בקיא בכלל במחירים כ"כ, אז אני מניח שבסביבות המחיר הסביר שקיים בשוק בימינו... בגדול פשוט הייתי רוצה שתהיה תמורה טובה עבור המחיר... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. צריך המלצה למדפסת פשוטה, צבע+ש"ל, שתהיה זמינות דיו נורמלית, לא לחפש בנרות. תקציב לא מוגדר, אבל לא אמור לעלות הרבה משהו כזה. כאלטרנטיבה, אם יש מדפסת+פקס+סורק מומלצת בתקציב זול יחסית, גם תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
במשך השנתיים האחרונות הדפסתי הררי דפים בעזרת מדפסת ה-Canon i320 שלי, תוך שימוש בראשי דיו חלופיים (במחיר של כ-15 ש"ח ליחידה). הייתי שמח וטוב לבב, עד שהשבוע המדפסת החלה להראות סימני גסיסה מתקדמים ולבסוף שבקה סופית. עלות התיקון מצדיקה רכישת מדפסת חדשה. לכן, אשמח מאוד לקבל את המלצתכם למדפסת בהתאם למאפיינים הבאים: * מדפסת דיו צבעונית * מחיר עד 600 ש"ח * אין צורך במכשיר משולב/יכולת הדפסה על CD/הדפסת תמונות באיכות מדהימה/כל "אקסטרה" אחרת. אני זקוק למדפסת פשוטה, שתשמש בעיקר להדפסת טקסט ומצגות. * חשוב ביותר: דיו חלופי זול (אני מדפיס, כאמור, כמויות גדולות). אודה על תשובתכם המהירה, כי אינני יודע כיצד אסתדר בלי מדפסת עוד זמן רב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת לייזר HP LaserJet 1020 חדשה יחסית שמשמשת להדפסות בשחור-לבן. יש לי גם מדפסת הזרקת דיו Epson Stylus C84 בת כ-5 שנים שהפסיקה לעבוד היום. אני רוצה להחליף את ה-Epson במדפסת הזרקת דיו חדשה שאמורה להדפיס טקטט צבעוני, טקסט עם תמונות, ותמונות איכותיות. אני לא ממש מעוניין במדפסת שמדפיסה על דפי צילום (10X15), כי זה יוצא די יקר. הדפסה של תמונה בודדת ממצלמה דיגיטלית בחנות צילום עולה שקל אחד ל-10X15 ושני שקלים ל-15X20. בעיקרון, אני מעדיף מדפסת של HP. אני מתלבט בין שלושה דגמים: HP Officejet Pro K5400 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13494 HP Officejet Pro K550 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15871 CANON PIXMA IP4300 http://www.lamir…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-