עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Dmoney,

שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. אני מחפש מדפסת חדשה, זולה ככל הניתן אשר מקיימת את הדרישות הבאות: * כוללת סורק מבוסס פידר * דיו זול (לא בהכרח מקורי. לרבות בקנייה ב-Ebay) שאר התכונות (מהירות וכו') לא מאד מעניינות אותי. כמה דבר כזה אמור לעלות לי?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by composite,

שלום... כמובן שיהיה USB2.0 ו- 7 סלוטים לפחות... אשמח לשמוע על חברה\דגם מומלצים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by duk4u,

מי שזקוק לתחנת כוח....תנו דעתכם http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1964&page=2

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by GrayFox,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by Aganathon,

אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rtr,

1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש gps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלה האם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר? האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ? אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בו מה האופציות כאילו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amirs 28,

מה ההיתרון בצורבי sccsi לעומת צורבים רגילים?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by PeaS,

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Home Boy,

קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by xgamer,

שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by oriori5,

אהלן, אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה.. מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה. חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

23. Started by Night,

על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by saas,

בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.