עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני הייתי רוצה לקנות למחשב הנייד שלי (asus 100he) מקלט GPS בעתיד הוא יתחבר למחשב archos 9 לניווטים בשטח. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9288&perur=2&t=1&c=613 ראיתי את המוצר הבא שכמובן עונה על הדרישות שלי (מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג בנושא הGPS )) http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=216&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול קטן ומחזיק הרבה זמן וכמובן מתחבר באמצאות USB או BT שזה אחלה אני גם מחפש תוכנה שאליו יתחבר המכשיר הזה, google earth אולי? ראיתי שם אפשרות של GPS אבל אני לא מכיר את הנושא הזה כלל.. אשמח להסבר.. מה ההבדל בין google earth VS google maps?? ד'א.. יש לי דרישה אחת מאד חשובה לגבי התוכנה... אני צריך לראות א…

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

יש לי חבר שיש לו מצלמה עם יציאת FireWire אבל אין לו כניסה כזו במחשב החדש. הצעתי לו לקנות כרטיס עם כניסות FW, או לחבר את המצלמה למחשב אחר כדי להעביר את הדברים - אבל זה לא ישים. קיים מתאם כזה? כיימת איזה קופסת מיתוג שאתם מכירים?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי?? לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ? נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Reno232,

אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  8. ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shmonzi,

שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by X7-007,

הבנתי שיש בזה הרבה יותר מסתם אנרכיה והעדפות, אבל כרגע מה שמוכרים בארץ כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי כפתור כמו שקרה לי ב 2 מקלדות של RAZER אני מעדיף לא לקחת את BLACK WIDOW הבנתי שיש להם מלא בעיות ב ULTIMATE ולא בטוח מה קורה עם הרגיל אם כפתורים יוצאים או אותיות נמחקות או ש ALT נדבק עם הרווח אני מחפש מקלדת שיהיה כיף לכתוב, לשחק, עדיף שיהיה נוחות מקסימלית וללא הקשר לרעש. השניים שראיתי שהם מובילים הם ה RAZER BW ו DAS. אם כבר אני מעדיף שיהיה לי מקלדת עם אור אני משחק די בחושך ועדיף הבעיה זה שלא מצאתי את DAS שמוכרים פה אז הבחירות הם BW ULTIMATE או הרגיל אם אני אהיה בטוח שתיקנו את הבעיות בגירסאות באץ' חדשות Thermaltake Meka G1או DAS שאני לא מוצא לקנות בישראל מה שיש לי כרגע זה Steel…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב! אני מעוניין לקבל המלצותיכם לעכבר חוטי נוח מאד לעבודה משרדית ממושכת. אני עובד על מחשב 8-9 שעות ביום וזקוק ל"עכבר נוחות". אין מדובר למטרות גיימר וכ'ו...פשוט שיהיה נוח לעבוד איתו. כיום אני משתמש ב: Microsoft Wheel Optical. טווח השקעה: עד כ-200ש"ח. תודה רבה!

12. Started by nadavbu,

גם גיימינג, אבל בעיקר סרטים ומוזיקה. המלצות?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amits1995,

בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haime23,

האם מישהו יכול להדריך אותי כדלקמן: איך אני מוודא שכרטיס הקול שלי תומך ברמקולים הנ"ל 5.1? איך אני מחבר את הרמקולים למחשב.כרגע הרמקול המרכזי אינו נשמע וכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב אני צריך להגדיר מחדש את הרמקולים בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER. תודה חיים

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by MoshikoC,

יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות שכוללות מיקרופון לצורך ביצוע שיחות בסקייפ. תקציב: עד 400 ש"ח. תודה !

20. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Zero Hour,

היי, שאלה בכותרת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MIdian,

שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים