עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  2. החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eranmor,

צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by 00Amir,

אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by amit_Sal1,

אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. Started by Offset,

שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Spiritus,

תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 246810,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע איזה אני מחפש משהוא אם 3 דוושות והילוכים ואני לא מוצא יש רק אם 2 דוושות יש למשהוא המלצה לכזה הגה ושיהיה טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RonCohen,

אני צריך הגה למחשב שיתאים לדרישות הבאות כמה שיותר זול אבל איכות התקציב 700-800 ואפשר לדבר תלוי על מה שיסתובב יותר מ90 מעלות כל צד ויהיה בוא קלאצ' שבאמת עושה משהו ידית הילוכים וכל החרא חח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by kobibo,

האם ישנו הגה שאוכל להנות ממנו בעת משחק ( Dirt ) במחיר הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by Lanzar,

ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום לכלום , אני מעוניינת לקנות לאחי מתנה ליומולדת וחשבתי על הגה כי הוא משחק הרבה משחקי מירוצים במחשב עם עם המקלדת.. אולי מישהו יכול להמיץ לי על הגה טוב. את האמת , אין לי שמץ של מושג בעניין. קראתי בחצי שעה אחרונה כמה תגובות כאן על הגהים למיניהם אבל לא סגורה איזה הכי טוב בטווח מחיר . הבנתי שיש הגה עם הילוכים\בלי (הילכוים מגביל במיקום על שולחן?) , הגה עם חיבור GAMEPORT או USB ואפילו רוטט. קצת מבולבלת מכל האפשרויות . אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי (בטווח מחיר) .אם ההבדל קריטי אני מוכנה להשקיע עוד טיפה בשביל יחס עלות\תועלת טובה בהרבה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  15. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jack_g,

יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…

18. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצה לטאבלט במחיר סביר לאמא בת 60. אציין כי יש צורך במכשיר שהוא ידידותי למשתמש ועיקר המכשיר ישמש לגלישה באינטרנט, פייסבוק, שמירת מתכונים ועוד. אין צורך בחומרה חזקה מדי אבל כן יש צורך במסך גדול יחסית. אמור להיות כחלק ממתנת יום הולדת מצטער אם זה לא הפורום, אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום אחר במידת הצורך.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by amisha,

מה אתם אומרים על הסוג הזה של העכברים ?? יש לכם המלצה (מניסיון) לאחד כזה ?

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  21. המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה

22. Started by HaVoC_850,

שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Kukishin,

תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.

24. Started by Höd Aşulin,

מישהו יכול להמליץ על כסא מחשב איכותי ונוח עד 600₪?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אשמח להמלצה מהדגמים הבאים שבמבצע: https://www.shufersal.co.il/online/he/search?q=כסא עבודה:pricePerUnit-asc:categories-3:G2005:categories-3:G0304:priceValue_min:974.96:priceValue_max:3849.16

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים