עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

מפרט: מעבד P4 3.2 E מסך R9800XT 256MB לוח MB- GIGABYTE 1000PRO 3 DULE זכרון 1G מארז ARURA E BOX ב170 ש"ח הטמפרטורה במחשב גבוהה מאוד והמאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש 1. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע במאוורר של זלמן (B7000 CU) ? 2. האם כדאי להחליף מארז ?? ומה אתם אומרים על המארז הבא ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508 אני מודע למחיר (יש מצב להשיג אותו ביותר זול)

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Moo,

ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

אזיה קרטיס קול כדי לקנות? ואיפו הכי זול? ובכלל כול מיני הערות אל כרטיסי קול חשבתי אל משהו כמו audigy gamer

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by nati87,

מצלמת אינטרנט של Silver Line עושה לי בעיות כאשר אני מנסה לצפות בעזרת תוכנה הניתנת עם המצלמה "Video Impression 1.6" היא כותבת לי את השגיאה הבאה: "Cannot connect to video capture device" ונפתח לי בלון שגיאה שאומר שאין די רוחב פס וכו'..המצלמה צריכה 60% והיא מחוברת למפצל usb ל-4 יציאות,העכבר מחובר לשם,המדפסת(כבויה),והמצלמה עצמה.. במחשב עצמו יש לי רק 2 יציאות usb, לאחת מהן מחובר המודם ולשניה המפצל. עזרה לתפעול המצלמה תתקבל בברכה..(=

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' במעבד

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  12. http://www.amperel.co.il/products/187941

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by or5412,

תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by yonizaf,

שלום בגלל אילוצי מקום המחשב עבר לחדר השינה. בגדול זה בסדר, המחשב עצמו שקט, וגם המקלדת סבירה. הבעיה היא עם העכבר, הקליקים שלו נשמעים די חזק בלילה (לא שזה עכבר מרעיש במיוחד, זה אותו דבר עם עכברים אחרים). בקצרה, מחפש עכבר שקט, שלא ישמעו הלחיצות. לשימוש משרדי, אחיזת fingertip אם זה משנה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yo0924,

אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by iam4u,

קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מחפש סורק מהיר במיוחד (סריקת דף בפחות מ-2 שניות) וזול כמובן. אין חשיבות כל כך לאיכות, מכיוון שזהו דף שחור-לבן רק עם טקסט. דבר נוסף, שהטפסים האלו מגיעים לפעמים רטובים/לחים. האם יש פתרון לסריקה כזו או שפשוט ניתן לסרוק וזהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

21. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם

• 6 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.