עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by prince amir,

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by the_saint,

יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Haflo,

מה זה הכרטיס החרא הזה?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by birkoff_g,

אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Or ei,

1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by -JobNick-,

טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iib,

המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Funkyzord,

מזה? וכדי לעשות update ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asili,

וכמה עולה דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SharP,

איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' במעבד

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

16. ???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by the_admor,

אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by yair_h,

שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 6kwar,

GIGABITE GA 7VTX תודה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by Doron Rosenzweig,

אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by aipe,

החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  23. האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  24. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  25. רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים