עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. ??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. תנחשו מה קיבלנו במיתקן מחשב? מחשבים מבוססים פנטיום 4... אוף.. מתי כבר הצבא יפסיק להיות שפוט של intel?? זה המפרט: מעבד: P4 1500mhz לוח אם: IBM 845 (כ.רשת + קול מובנים..) זיכרון: generic 256mb 133mhz sdram - infenion chips כ.מסך: Nvidia TNT2 16mb - drivers 21.83 הארד: IBM 40GB ספק: 340w מסך: IBM P77 סידי: Liteon, לא בטוח איזה. מ"ה: Win2K. כמו שניתן לראות בתמונה המחשב שחור לגמרי.. גם המסך/מיקלדת והעכבר שחורים, אבל עוד לא הוצאנו אותם מהאריזה כשצילמתי.. המגירה של הארד דיסק שחורה לגמרי, גם כשהוא בחוץ.. יש בה מאוורר קטנצ'יק מעל הארד דיסק.. בקיצר, מארז יפה.. במיוחד יחסית לדגמים היותר ישנים בצה"ל.. גם ממש קליל לפתיחה. כמובן שישר פתחתי אותו להציץ לבפנים.. על המעבד …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. מסך עם חלון בצד ומנורות מקדימה לא משנה אם הוא נוח או לא ומה יש בו, העיקר המראה שלו. תקציב - 200-300 שקל.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!

10. Started by asvg,

שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by maverick,

אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. מחפש מדפסת משלובת פקס/סורק/מ.צילום. שמעתי OKI נוראיות ויקרות. כל המלצה מתקבלת, רק אם אפשר הסבר קטן מדוע.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  14. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MAROM,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב גיימינג כבד ורציתי להתייעץ איתכם לגביי עכבר מקלד ואוזניות אשמח לשמוע מה אתם ממליצים תודה לכם!!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by flounder,

אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914

17. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by amirx19,

כמו הרבה אנשים גם אני מחפש עכבר למשחקים.ובניגוד לכל מה שאני מכיר פה בפורום יש המלצה גורפת כלפי העכבר של לוג'יטק כאילו אין שום עכבר אחר.האם זה טרנד (או אם תרצו אפקט העדר) או שפשוט הוא עד כדי כך טוב?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. החלטתי לא לפתוח בפורום אודיו כי ראיתי שהם מתעסקים באוזניות HIGH END ולא באוזניות גיימינג. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

22. אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות

23. היי ברשותי עכבר לא רע של steelseries מדגם rival 110 עם 7200 DPI סך הכל עכבר לא רע אני עובד איתי בשני מצב עבודה 500 dpi ו 1600 dpi תלוי במשחק , אבל משהו מרגיש לי שזה לא זה , היה לי לפני כן עכבר של Razer Abyssus שעבד מלא שנים עד שנהיי מאובק וקניתי את זה שהנ"ל אז חשבתי לחזור לרייזר , ראיתי שיש ממחיר לא רע על Razer DeathAdder Elite בכ 130 שח עם 16000 DPI שאלות : 1.האם העכבר הזה של רייזר טוב יותר מ abyssus ? 2. האם 16000 dpi , יתן לי דיוק יותר טוב מעכבר של 7200 למרות שאני משתמש במצב רק של 1600 ו 500 ? 3.ובכללי האם העכבר מומלץ ? חשוב לי שירגיש ביד קל נוח(כף יד גדולה יחסית) שיחליק טוב על משטח , ויתן לי דיוק מיירבי וכו?

24. Started by ben007,

שלום אני צריך בבקשה המלצה למקלדת בתקציב של עד 150 שח. חשבתי על Digital Media Pro Keyboard של מיקרוסופט, למשהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין מקלדת של מיקרוסופט/לוגיטק לבין מקלדת עם אותם הפונקציות רק של חברות כמו ג'יניוס ודומותיה? הם זולות משמעותית, נראות דומה, אך חשובה לי האיכות של המקלדת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by nargsi,

בוקר טוב, קראתי את כל החומר המומלץ אך עדיין איני בטוח לגבי המקלדת המכנית שמתאימה לי. >קודם כל אני תלמיד חובב מחשבים מושבע, מה שאומר שאני נמצא לא מעט שעות ביום על המחשב וחשובה לי הנוחות. היה לי את הX6 הנהדרת כמעט שלוש שנים אבל היא עשתה את שלה וביום בהיר הפסיקה לעבוד. כרגע אני מקליד על מיקרוסופט פשוטה וחסרה לי ההקלדה הנוחה. בכל מקרה אני החלטתי שאם אני מחליף מקלדת אני מחליף למקלדת מכנית אני על המחשב בעיקר לכתיבה אבל לפעמים כן משחק ולכן חשוב לי שהמקלדת לא תהיה נטו גיימינג או נטו כתיבה. כמו כן אשמח שהמחיר שלה יהיה נורמלי וסביר. הבנתי שסוויץ' חום הוא הכי מתאים לי והמקלדת סווצ'ים חומים היחידה שמתאימה לי (צריך את הלוח מספרים) זה הG710+ אבל בסופו של דבר אני לא סומך על הילדים ב…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים