עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by yan,

מה לדעתכם המארז הטוב ביותר שקיים כרגע בשוק?

• 94 תגובות
    • 11.8k צפיות
  3. Started by status,

שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

שהוא פתוח ורק מחובר לחשמל אםילו לא דלוק הוא נותן זרמים... מזה אומר?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דרומי,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=366665&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=135 מה אתם אומרים על המארז? הספק מקורי?באמת 400W? חשבתי אולי להחליף את הספק שקיים בזה: Antec TRUE430 ATX12V כי ה-400 הוא לא מקורי של ANTEC נראה לי...אז אקח את זה בתוספת של עוד איזה 80 שקל. שווה? או שכדאי משהו אחר?אני מחפש משהו איכותי אבל לא מעל 700 שקל. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by nesber,

האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by almogas,

יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maCr0T,

קבלתי מספר תמונות וחוות דעת ממני מסימפלטק על המארזים האלו, והגעתי לשלוש מסקנות: 1. ככל שהמארז קטן, המחיר גדל, מה שנותן פול טאואר (710) ב1000 שקל, ומשהו שקטן ממיני טאואר ב1700 שקל לערך. 2. כל מילימטר של המארז צועק איכות, אם כי לא כולם צועקים יופי... :dance: 3. זהו מארז איום ונורא למודינג, כי מי יגע במארזים הללו במשהו השונה מצמר גפן?.... :cistinebiggrinA: אגב, 11 קילו של אלומיניום זה או תכנון איום ונורא, או שהמארז עשוי רק בפלטות של אלומיניות, והגוף, החיבורים, פלדה, או מתכת כבדה אחרת. :bigok: אגב, מארז זה, דגם 710 מצטרף לרשימת המוצרים במערכת המאוד פרובוקטיבית שאני אקנה אם אקבל בונוס היסטרי, יחד עם AXP 1600, לוח מבוסס AMD 760, זכרון זול, לייב 5.1, מסך LCD, DVD ש…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by redead,

פתאום זה מדפיס כל דבר בכתב מראה.. וזה למרות שבהגדרות כתב מראה מסומן OFF .. ממש משונה ומעצבן.. רק שאני עושה הדפסת טיוטה זה מדפיס טוב.. מה עושים עם המקרה המוזר הזה?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by naoriko,

כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by 125,

זה כותב לי Replace Ink מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  17. מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DoctorBurp,

ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  19. אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר

21. Started by אישי555,

מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by unknown,

אני לא מבין כל כך בחומרה(לא מעבר ללהכניס כרטיס מסך וזיכרון) ואני רוצה ללמוד קצת יותר לעומק כדי שאני יוכל גם לעבוד קצת במקצוע, אז הספר הזה הוא מה שאני צריך?

• 30 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by shimon23,

התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים