עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חברה תראו זה העניין אני מחפש רמקולים 4.1 שיעלו עד לבערך 700 שקל . אל תציעו לי 5.1 כי הכרטיס קול שלי לא תומך בהם ועכשיו הגענו לנקודה הקשה צריך שיהיה לרמקולים מעמדים לרמקולים האחוריים אחרת איפה אני אשים אותם? אם יש לכם המלצות בכל נושא תגיבו זה חשוב

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  2. היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by idan23,

אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :

5. היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  6. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  10. אמפר על מסילה של 12v דורש הכרטיס מסך x1800xt וכמה וואט אמורה לצרוך המערכת הבאה והאם הספק המצורף יסחוב אותה כראוי ומעבר??? וגם הייתי רוצה לדעת איך נחשב המארז כאילו איך הוא בקיצור AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1270 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 1GB PC3200 DDR400 675ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2150 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 6400 ש"ח

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  11. שלום, אז כפי שרשום בכותרת... למען האמת נתקלתי ברכזות כאלו, אולם הן ישנות (בנות 3-6 שנים), עם ביקורות רעות וחוסר תמיכה בחלונות 7 ו-8. הייתכן שהאנושות עוד לא הצליחה להעביר ערוץ USB תקני באופן אלחוטי במידה משביעת רצון? אני לא רוצה מחבר כזה הנשען על WiFi, אלא על תקן אלחוטי משלו ושיספק חיבור בין USB זכר ל-USB נקבה. גם אם צריך להסתפק בחיבור 1 ל-1 (כלומר ללא פיצול), אשמח לשמוע על זה. תודה!

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?

13. אני רוצה אולי לשדרג את המקלדת שלי בקרוב מה IBM הענתיקה שלי. במקרה הייתה אצלי מקלדת Microsoft Multimedia smtn היא הייתה נחמדה והכל אבל היה לה חיסרון שהוא משמעותי יחסית לגבי: היא אינה מסוגלת לקלוט כל מיני צירופים של מקשים בו זמנית. הבקשה שלי למי שיש לו בזמן שהוא קורא שורות אלה ויש לו מקלדת של Logitech למשל Internet Navigator שיעשה דבר פשוט, לחץ על המקשים האלו בו זמנית ויגיד האם שומעים ביפ מהספיקר הפנימי של המחשב או לא, תעשו minimize לכל החלונות ותעשו זאת בשולחן עבודה רק אז התוצאה אמינה במאה אחוז. המקשים הם: חץ שמאלה + חץ למטה + E + D. (אגב תנסו גם צירופים של שני מקשי חץ אחרים כי במיקרוסופט חלק פעלו חלק לא..) תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  16. בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלחתי את המדפסת לתיקון ואמרו לי שהלך הספק כח ושהוא לא יודע מאיפה להשיג...אולי משהו יודע? [hp officejet 4110 משולבת...] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 10.9k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avial,

שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by drbit,

שלום חברים! אני רוצה לרכוש מקלדת IBM, אולי מישהו יודע היכן אפשר למצוא כזו מקלדת .. תמונה: תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by gal_shirin,

שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים