ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, מחפש ערכת טכנאי מחשבים. שתכלול בין היתר: כבל / מכשיר לבדיקת תקינות הספק כבל / מכשיר לבדיקת תקינות לוח האם מתאים שונים, USB-ATA-SATA כמו-כן ערכת מברגים וברגים. משהו יודע איפה אפשר לקנות את הדברים האלו ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Logitech Wingman Attack 3 הייתה שמועה שאפשר להזיז את הסטיק רק למעלה ולמטה אין ימינה ושמאלה! זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-